Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg, Öregdio is mondta a multko, hogy neki is kéne.
Luxinak fékcső
Ezt meg HELLOWEEN alkalmából:
http://youtu.be/Sz6jege2GuQ
Holnap megyek Abonyba valakinek kell valami? Amaz tesóm tanájjátok ki mit akar csinálni (gondolkodási idő) jégmotort
hát igen ez szakma
ki ám:D:D:D:D
Láttad! A kölök kitöltötte az adatlapját!
én sem tudom ,én meg hű vok a lágy klasszikusokhoz

http://youtu.be/dLJ8lxv97Fo
Cső! Ez nem Szklpnyot?
Idén nem volt ilyen rajtszám.
mijisezazene? ittvan a nyelvemen csak nemtom kiköpni:D:D
Takamoto száma 362 ha nem foglalt
Most nézegettem a Kakucsi, Kecskeméti, Örkényi időket, erről jutott eszembe van valami elképzelésed, hogy mi lesz a számod vagy maj amit kapol?
Pedig a tavasz még Bazi messze
én is ugyanez voltam
Bazz szétuntam az agyam a hétvégén, nem tudtam magammal mit kezdeni. Holnap indul a Versenygép restaurálás. Jól megcsinálom a hátulját, veszek Abonyban felhajlós lábtartót, kicserélem a blokktartókat stb....
Ez maga Bendi!
Rendben van!
Ma este áttlököm a lóvét kedden délelőtt biztosan ráteszi a bank.
Mailben elküldöm a címemet.
Elvitték szombaton a gépállatot! Most valami másik "olcsóbb" jégracsing motort akarok beszerezni . Mert ha befagy a tószegi halastó ott a helyünk.
helló urak. van egy gyönyörű gyári állapotú Ts blokkom eladó nem tudom milyen mociba volt tegnap szereztem de nekem nem kell üres visszajelző is van benn szinte null kilométeres gyári a főtengely gyári egy kicsit a csapágyaknál sérült de jó gyári lamellák gyári zsír ujj szinte a kuplung gyári gyújtás. \1 es hengert adok hozzá mert a gyári hengerének sérült a hüvelye és valaki meghegesztette Ezért van rajta \1 es henger és gyönyörű tiszta a port kivéve új csapágyak vannak benne. rakok róla képet. Ha kell szóljatok. külön külön nem szeretnék alkatrészeket adni belőle. Ja van hozzá még egy főtengely de az szétt van húzva azt nem tudom miért lehet fel van újítva csak össze kell rakni nem tudom. ja és van egy ETZ 250 első féknyereg a betétek szerintem szarok de kitudja nem értek hozzá. Elég akciósan adom az árban megegyezünk. De cserélhetők ETZ 250 alkatrészekre is de csak blokkalkatrész érdekel.
lecso köszi a meghivást,mi 23-án voltunk idén utoljára,nektek jó motorozást