Amúgy semmi extra tesóm motorját csináltuk, bazz nem birtam a hengert felrakni. Hozott gyűrűket belenéztem a hengerbe , belement, ha ráraktam a dugóra akkor nem ment bele a hengerbe. Addig baszakodtam, hogy sikeresen eltörtem mind a két gyűrűt. A vázat lefestem aztán bejátszom valahogy a gyűrűket. Aztán a kiccsávó tanulhat motorozni télen
Lenne létszám.Csak az ellenőrzésnél nincs ,hogy nem hoztam motort,meg csempézek,netán gyereket gyártok Tomi Bendi ez nem rátok vonatkozik nem kell megsértödni
Sztem már van egy hónapja is hogy voltam pályán , a gép szeretné a hideg aszfaltot , de én nem annyira mert már akkor is nagyon mocorgott féktávon és kigyorsításon is egyaránt . Nem akarom kísérteni a sorsot.
Helyzet?
Én meg nem vese hanem vmi virús vagy mit szedtem össze,de ma megfogattam soha egy gyógyszert be nem veszek,antibóditikum,3szem és ko.abbahagytam sör kaja semmi bajom
Ha majd ott lesz még néhány csapattag Beniék esetleg Grabó bár neki mindig az utolsó pillanatban dőlt el,hogy tud e jönni Ványáról is vannak akik nem voltak ott Mz390-ék meg van még néhány nem mz-s (Darage, TurboZ, Johni,)akikkel jó együtt motrozni de reméljük jövőre a legjobbakat
hát igen,minden a matekon múlik idén örültem ennek is. Tomival is jól összefogtunk,jövőre Bendi is jön és remélem nem tervez nagyobb beruházást a konyhán stb. Veletek menni meg hatalmas élmény
http://youtu.be/7SUvAgg0KhE
Én meg nem vese hanem vmi virús vagy mit szedtem össze,de ma megfogattam soha egy gyógyszert be nem veszek,antibóditikum,3szem és ko.abbahagytam sör kaja semmi bajom
Bazi sokat dogoztam máma, de már csatlakozom a racsingolós kollégákhoz .