Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké hát köszönöm urak a segítséget jó éjszakát mindenkinek
130-(135 a gyári)
oda is beférek:D:D
pótkerék helyén
tényleg amúgy mekkora fúvóka kell oda?
hát nem tudom én ilyen szar olajat használok azt a favorit 2 T-t és eddíg szép barna volt tőle minden simson meg a másik mz blokk is ami a sárdagasztómba volt az is szépen eljárt nem csörgöt nem zörgött(nagyon) de annak szép volt a gyertyaképe annak ellenére hogy ez az olaj a félszintetikustól is fényévekre van. A gyújtás jó szépen jár jólveszi a lapot nem durrog nem csattog hidegen szivatő 2 rugás és indul a gyújtás nem lehet szar szerintem a karbi tájékán lehet a gond lehet túl kicsi esetleg benne fúvóka? mert a subert tű közép állásban van.
lehet kicsi a fúvóka azt hiszem, 120 as de nem bizti lehet kisebb de lehet hogy összecserélődött a szivató fuvókával? ki tudja majd holnap megnézem maximum
nem motrozni tesóm csak kukkolni:D:D
üdv!van egy 18as bridgestone vágott slick gumim utcára és pályára is alkalmas nagyon jo állapotban!6000ft érta akit érdekel irjon üdv
igy kezdte
Öcsipöcsi! Ezeket nézd
Nemsoká jövök addig ne széledjetek szét.
Asszem leszokok a cigiről, abba még senki nem halt bele. (Meg amúgy is sportemberek vagyunk) Bazi ne kínálgass cigivel
háhá gyorsabb voltamxDDDD
Akkó tessék ehen van-e!
ha beférek lehet énis elmennék oszt lesném a nagyokat:D
Szerintem az hogy milyen színű a gyertya az nagyon sok dologtól lehet. Az én motoromba pl.: ha már félszintetikus olajat teszek akkor fekete, meg beindulni se nagyon hajlandó. És akkor még nem is állítottam cseréltem semmit.
minden a karbin és gyújtáson múlik
Tán ez a Bendi gépe?
vargatomi úr nem Kakucs... kecsó!melyik adót nézed?
Lángnyelv Racsing Tím
bendi remélem nem fog vmi más projektbe,mosógép szivattyú,villany szenes kazán centrifugával, hőtárolós fürdő lepedő stb,utolsó alkalom idén, ki kell használni.a motorja ugye ok,mert én csináltam jó lesz mondani a karácsonyi asztalnál 1 hónapja még motoroztam,gondolom ez sokaknál nagyon érdekli a család tagokat,de rám nyugtatólag hat
helló mz imádók ha lehet ezt mondani Egy kérdés szürke a gyertya, vajon miért kevés az anyag vagy csak sok hozzá a levegő a légszűrő hiánya miatt?
Addig fejben edzél:
mitsubishi ezt nem tudom leirni japánul van,na mindegy ez lesz szombat
szombaton vmi mitcsubucsi napok lesznek vagy péntek,vagy vasárnap