Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A poron kívül ragad más is.
Hepi Kisdió
ööö akko vasárnap tok menni:D
Máma má nem yo máma, meg még a váz se nem van lefestve.
ma egy szerelés a VRT garázsban tesóm?
Dobtam választ
luxvornak igaza van nézd meg van e elég hely a hézagolóknak,vész esetén a laposat vedd ki.pucold le a főtengelyt ha be van rágva meg a kupbelsőt is.ha igy sem áll meg jó esetben kuplungagy csere, ha sokat erőlteted ,rossz esetben a főtengely is oda lesz,cserélheted azt is.
mi van bazi fosol még
Ahoj mindenkinek.
Ennyi erővel akár fel is hegesztheted.
Hézagoló alátétet vegyél ki ha még épp a kúp.
egy haveromnak az mz így volt megcsinálva ő mondta hogy így meglehet csinálni sok kilóméter rakott így bele csak az a a gáz azt mondta hogy kurva nehéz utánna leszedni
A lánghegesztővel való melegítést még nem halottam, de szerintem ha elsőre félreütöd akkor csak jobban kinyúlik a kúp a kuplungban. Arra hogy központosan ütöd szerintem kicsi az esély, meg akkor bentebb is lesz a kuplung.
Öreg Diónak biztos van erre valami furfangja. Én még csak a csapágyragasztót, meg a sósavat halottam, de szerintem egyik sem jó megoldás, ha már megforgott a kúpon.
szijasztok újabb problémára kérnék segítséget a kuplung állandóan leforog a főtengelyről felütöttem rendesen pedig. Na sajna nem áll módomban cserélni a darabot mert nincs. Arra gondoltam hogy holnap megpróbálom blokkragasztóval felrakni. Ha úgy nem megy akkor felmelegíteni lánghegesztővel és úgy felütni. Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban van aki próbálta már valamelyik módszert. Én ezeket hallottam megoldásként. De ha valaki tudna okosabbat akkor ne fojtsa magába ossza meg. Köszönöm!
Meg rajta van a tanksapka!
Ja most néztem, meg rájadásul berúgós, a kicsifijamnak lehet jó lenne a blokkja. Vagy a pony romet vázba betolni HE?
Kókától 10km van
si overálban,csak az a baj nem tudok sielni
Nézd már mit találtam:http://veteranapro.hu/segedmot...
Készüjjé BaziJoe, mert ide is menni kell nem sokára. (Amúgy ez meg itt a Thurzó Sanyi)
Akor mostmár tényleg kell a pálinka!
Amúgy meg Jó estét! Leragadtam a fotógalériáknál, láttad a pocket BMX-et? Kemény!
Jó estét az MZ-s uraknak!
Tomi -8 fok a jelenlegi hömérséklet
Ja! Tényleg majdnem!
bevagyok indulva?:D:Dmámint hogy miko ülhessek mán motorra?:D:D ez a motor meg majdhogynem ugyanaz mint az enyimé csak ugylátom h a gumik mások:D
Bendi vesz egyet addig, és indulni fog!
Gondolom nem akarsz motort vinni?