luxvornak igaza van nézd meg van e elég hely a hézagolóknak,vész esetén a laposat vedd ki.pucold le a főtengelyt ha be van rágva meg a kupbelsőt is.ha igy sem áll meg jó esetben kuplungagy csere, ha sokat erőlteted ,rossz esetben a főtengely is oda lesz,cserélheted azt is.
egy haveromnak az mz így volt megcsinálva ő mondta hogy így meglehet csinálni sok kilóméter rakott így bele csak az a a gáz azt mondta hogy kurva nehéz utánna leszedni
A lánghegesztővel való melegítést még nem halottam, de szerintem ha elsőre félreütöd akkor csak jobban kinyúlik a kúp a kuplungban. Arra hogy központosan ütöd szerintem kicsi az esély, meg akkor bentebb is lesz a kuplung.
Öreg Diónak biztos van erre valami furfangja. Én még csak a csapágyragasztót, meg a sósavat halottam, de szerintem egyik sem jó megoldás, ha már megforgott a kúpon.
szijasztok újabb problémára kérnék segítséget a kuplung állandóan leforog a főtengelyről felütöttem rendesen pedig. Na sajna nem áll módomban cserélni a darabot mert nincs. Arra gondoltam hogy holnap megpróbálom blokkragasztóval felrakni. Ha úgy nem megy akkor felmelegíteni lánghegesztővel és úgy felütni. Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban van aki próbálta már valamelyik módszert. Én ezeket hallottam megoldásként. De ha valaki tudna okosabbat akkor ne fojtsa magába ossza meg. Köszönöm!
Hepi Kisdió