Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot az MZ-s uraknak!
Tomi elvitték a piros jégrevüs járgányod?
68 ,100 olaj nagyon sűrű,hátra is 32 vagy 46,mindegy
Ugyan azt mint az elejébe.
Nagyon fontos, hogy rendesen takarítsd ki.
nem utcára lesz, pályán megy a gép, és ezért nem mindegy hogy mit öntök bele
Hidraulika olaj. Ha BaziJoe itt lenne tarthatna neked kiselőadást a 68-as meg a 100-as hidraulika olajról de utcára szerintem mindegy hogy melyik.
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, hogy milyen olaj való a hátsó telókba? Mert sehol nem találok leírást róla:S
Halló BaziJoe!
Tavasszal majd igy
Hali!
125-150-es ETZ-re (csak érvényes müszakisra) cserélném ÉRTÉKEGYEZTETÉSSEL 125/50-es Honda NSR Raidenemet.
Mindenféle állapotú érdekel.
Ha valakit érdekelne akkor írjon egy mailt és megbeszéljük.
hord93@freemail.hu

Fikázásokat,anyázásokat is e-mailben várom
Hétfőn Kecsó. Mosodás, Levente, meg egy páran. Hátha valaki...
hálás lennék érte
ma délután tesóm?
Helló mindenkinek.
Az lanne a kérdésem, hogy a kockalámpás ETZ lámpabúrái azonosak a Simson robogó lámpabúráival?
Előre is köszi a segítséget.
Talán a dobfékes 18" hátsóé utána érdeklődöm pontosan valamelyik gyári pont jó hozzá.
hát az nehéz lesz,mert szerbiából vagyok, de ha méretet tud valaki mondani eltudom énis készíteni.....
Holnap csörgesd meg a harminc huszonhárom harminchárom százkilencvenhármat, és mondjad ifj. Kánya Zolinak, hogy a Csatári nevezetű küllőkészítőt keresed. Ő biztos tud neked ilyet készíteni, mert kapni nem fogsz sehol.
egy kicsit biztatóbb illetve pontosabb válasz?
Ha jobban meggondolom 2" kell kivonni.
Jó 'stét!
/1-es hátsó kerék ráf 16" azt szokták, de nekem már volt csepptankos Jawa ráfom is annak is 16" elöl hátul a kereke. A hossza szerintem a 18" kerék küllő hosszából vonj ki 1" és az kb jó lesz.
szerintem nemfog mert átlesz építve:P
de meik hátsóé?engem a küllök hossza édekel!?
Kanyarban hamar le fog érni a minden.
Azt hiszem valamelyik hátsóé.
üdw!
láttam hogy egyeseknek az etzben 16os kerék van elöl,az addig nemisvolna probléma, hane mijen hosszú küllök kelenek ahhoz hogy átalakítsam a 18ast 16osra?kerékagy az etznek a diszkese, a felni pedig valami mzé volt...
Sziasztok. Keresek MZ ES 250/2-eshez láncvédő bakelitet! Köszi
Azzal nemigen mész sokra
szerintem nekik kéne leszarni, az enyém is a legfelső kategóriába esik 74 kw tehettek volna egy 100kw-os határt is igazán még ki ne találják a végén a luxusadót
Leszarom
Zöldemzével motorozni hűdejó,
Sok boldog szülinapot, Kisdejó!

Izé , bocs , így utólag , csak most értem haza