Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamit majdnem elfelejtettem ,komáknak egy kis emlékeztető,már hagyomány örzésből is.Névsorolvasásnál két versenyző is hiányzott,bocsánat az egyik ott volt de járművét otthon felejtette,és mint profi fotós mutatkozott be vargasevics tomicsek
Remélem jövőre sűrűbben tudunk menni és nem lesz izomláz
Bendinél voltam csempézni,nem birtam el a flexet
Vazze ilyen még nem volt még a nyakamnak is izomláza van valószínű a hátsó rázató miatt.
Ilyenek a fiatalok átgázolnak az emberen ha nem bírnak elmenni mellettük
nem pici
az lehet hogy sok benzint kap?
vagy fars levegöt sziv?
és nem tod hogy kell beálitani a babetta gyujtást?
Oylan nincs, hogy mindenjó, és mégsem megy.
Az, hogy kint szikrázik, még nem jelenti azt, hogy bent is, továbbá, az, hogy valahol szikrázik, attól a motor még nem üzemképes.
Ugyan ez vonatkozik a "benzint kap" meghatározásra.

Ha JÓ LEHYELYEN szikrázik, és PONT ELEGENDŐ keveréket kap, akkor mennie kell!

Nagyon durván elálíltott, motor is beindul, csak melegszik, durrog, vagy szarul megy.
Első körben:
HA meg sem pöccen, egyszer sem, és a gyertya benzines("benzint kap") akkor az garantált gyújtáshiba.

Jah, és gakorlatilag szimmering, vagy gyűrű nélkül is elindul, csak nehezebben.

Izomláz van-é
Luxi jó a vidi végre látom magam mit katrabócoskodom,a végén zöld csikot látni vélek , kisdió felöklelt
az mi?
Toronyhiba.
valaki tud vmit? erre
de jol bevan állitva
szarul van beállítva
Hello tibi vagyok van egy mz etz 125 ösöm raktam rá babszi gyujtást be is van állitva benzint is kap de mégsem indul nem tudjátok mi lehet a baja?
szivesen.
jók a képpek bazijoe
emzoli köszönöm a segítségedet elindult a moci azzal a jellel kellett összeállítani a gyújtást ami a lendkeréken volt belül. El is indult a moci jól is meg egyenlőre félkész. De volt egy kisebb próba csak az udvarban de a gyújtás úgy néz ki jó lesz így. Van róla vidi feltöltve az adatlapomon ha gondolod nézd meg. Köszi még egyszer.
nem lehetett egyszerű,örülök ,hogy találkoztunk,jövőre remélem többször kint leszünk
idén is ment már, a lelátón meg találgatták, hogy "kijafaxez?"
Mindegy vazze az a szürke maszat minden képen te vagy.
már amit ki lehet venni belőle,Kecsoringet megismertem
Nem is potoztam, de szerintem nem a gépkezelővel van a baj már többen próbáltak fényképezni ezzel a géppel. Ahhoz képest elég jó vagyok. Vidijót megnézted magadról?