nagyon jót motoroztunk ma jó kis csapat jött össze kár, hogy nem hozta mindenki a motorját, remélem jövőre lesz olyan, hogy mindenki jelen tud lenni akkor már 10 fő felett lennénk mz vel
Én is megjöttem.
Jó hosszú az út így motorral ilyen időben, jól szarrá is fagytam, itthon alig tudtam bejönni, úgy lefagyott a kezem, alig tudtam előkeresni a kulcsom.
Fasza volt ez a kis évadzáró racsingolás, jöhetnek a képek, videók.
Ha jól értelmezem akkor 30cm-es anyag kell hozzá,ha nem szeretnék sárvédőt,én minden képen szeretnék rá sárvédőt szerkeszteni,akkor viszont a kettős hajlításnak a hosszúságát is hozzá jön ehhez a 30cm-hez mivel akkor rövid lesz.Azok a hajlítások ha képeken jól látom kb 5 cm körül van.
Köszi a segítséget
sziasztok remélem mindenki gond nélkül hazaért jó nap volt a mai.az idő kegyes volt hozzánk összejött hét mz racingolni annyit mentünk ami a szemünkön kifért személy szerint piszkosul elfáradtam.van sok fotó meg vidi mihamarább igyekszünk feltölteni.szóval klassz volt üdv dio
Láttátok a Balassagyarmati video-t?
De jó, hogy végre jöttél pályázni
Jó hosszú az út így motorral ilyen időben, jól szarrá is fagytam, itthon alig tudtam bejönni, úgy lefagyott a kezem, alig tudtam előkeresni a kulcsom.
Fasza volt ez a kis évadzáró racsingolás, jöhetnek a képek, videók.
Húúúúúúúúúúú de f@sza volt az idei utolsó pályázás
Egész jó kis csapat jött össze
bár lehettünk volna többen is sajnálhatja aki kihagyta
Köszi a segítséget