Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

garantált utolsó helyen
Aszontaja Bán Levente, a Balassagyarmati videón hogy jövöre valami Rs 125 vagy mibe fog menni. Bazi eggyel jobbak vagyunk!
Megtanátam, háááát.... elég fosok.
a galériámban
Hun vannak a fényképeim bazi?
Télleg köszi, hogy midenki gondolt rám.
Itt vagyok már csak még utánolvasok. Mindenesetre azé, hogy nem vittem motort FASZA VOLT.
Láttátok a Balassagyarmati video-t?
oké
majd nem fent van már mind,a fotókat vargatomicsek készitette
Várjuk
igen a távol maradtak és ugye a megfigyelő fényképészek is jól érezhették volna magukat,mennek a képek
nagyon jót motoroztunk ma jó kis csapat jött össze kár, hogy nem hozta mindenki a motorját, remélem jövőre lesz olyan, hogy mindenki jelen tud lenni akkor már 10 fő felett lennénk mz vel
110 km, jó másfél óra, ilyen időben nem túl kellemes motoron.
Nem irigyelem tőled azt a hazamotrozást
De jó, hogy végre jöttél pályázni
majd jövöre remélem má énis ottleszek:D
Én is megjöttem.
Jó hosszú az út így motorral ilyen időben, jól szarrá is fagytam, itthon alig tudtam bejönni, úgy lefagyott a kezem, alig tudtam előkeresni a kulcsom.
Fasza volt ez a kis évadzáró racsingolás, jöhetnek a képek, videók.

Húúúúúúúúúúú de f@sza volt az idei utolsó pályázás
Egész jó kis csapat jött össze
bár lehettünk volna többen is sajnálhatja aki kihagyta
Csákányi! itthon vagyunk ,minden oké, király volt köszönöm mindenkinek ezt az élményt,vargatominak is hogy kijött bátoritani
Köszi
Ha jól értelmezem akkor 30cm-es anyag kell hozzá,ha nem szeretnék sárvédőt,én minden képen szeretnék rá sárvédőt szerkeszteni,akkor viszont a kettős hajlításnak a hosszúságát is hozzá jön ehhez a 30cm-hez mivel akkor rövid lesz.Azok a hajlítások ha képeken jól látom kb 5 cm körül van.
Köszi a segítséget
sziasztok remélem mindenki gond nélkül hazaért jó nap volt a mai.az idő kegyes volt hozzánk összejött hét mz racingolni annyit mentünk ami a szemünkön kifért személy szerint piszkosul elfáradtam.van sok fotó meg vidi mihamarább igyekszünk feltölteni.szóval klassz volt üdv dio
Az enyém 5-ös saválló lemezből van, most mindjárt megyünk Kecskemétre, de délután megmérem hohy mekkeora a mérete.
BaziJoe! 10-re odaérek Kekkemétbe.
A kecskeméti alakulatnak jó RACSINGOLÁST kivánok én meg csempézem a kiba...t fürdöszobát