Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most jó
Vagyis majdnem...nem akarja elküldeni a címre az e-mailt azt írja,hogy érvénytelen.
Ment mail
pihi. jó éjt mindenkinek
kamillatea, méz
Gyógyul a sportbetegséged? Fertőtleniccsé igyá pálinkát, de csak az a jó ami 50 fokosnál erősebb.
Asszem a /1-es hátsó ráfja van befűzve, de hogy az milyen széles tel harminc hétnegyvenkettő nullaöthetvenkilenc vagy vlada76@freemail.hu
Mé nekem csak a kerékben nem jó a csapágy , meg a hátsóvilla lóg, a kormányt nem tom me nemnézem az hogy meg milyen olaj van a telóban SZIGORÚAN titkos.
tomi ez nálad majdnem tökéletes ebben a sorrendben
Helló eltudnátok mondani hogy az Etz 125 bve hanyas biztosítékok vannnak elöre is köszi
Valami elérhetőséget tudsz adni?
Felni 1,85 vagy 2,15?
akkor az tárcsátlan
a lehetőségekhez mérten
esetleg ha valaki akar szponzorálhat egy-egy hibátlan első és hátsó ráffal
Nekem van 16" tárcsás kerekem, tárcsa ugyan nincs rajta. Ha érdekel.
Jó estét! Luxvor a hátsó kerék se üssön?
Szeva Misu!
Mentem volna, elhiheted! Csak olyan ritkán jutok haza, meg ha otthon vagyok ezer a dolog. Remélem jövőre lesz majd alkalom, oszt bepótoljuk!
Hali.
nem akar feltölteni másik képet nem tudom mi van a rendszerrel
ezek lemaradtak
hali!
egy kis előzetes
Most lehetséges,hogy kiutáltok innen,de én simsonba építettem bele az etz elejét,más befogókkal ami alul felűl szorítós(mint alul az mz-n),hozzá egy kúpgörgős csapágyat alulra,felülre,16-os etz tárcsás első kereket nem találtam,ezért szereztem bele előre egy mz dobfékes 16-os kereket.
A teleszkóp kopottságától függ meg mindenki másra esküszik ne legyen túl sűrű mert akkor nem tud csillapítani elég gyorsan ami nagyon fontos legyenek jók a csapágyak kerék, kormány ne lógjon a hátsóvilla sem és ne üssenek a kerekek.
Olajat milyet használtok bele?
Teleszkópba való olaj vagy sima közönséges motorolaj,hidraulika olaj?
Felesleges keményíteni szerintem de embere válogatja.
szerencsére nincs hozzánk annyira közel, de a sziréna ébresztett
elég jól sikerült a "bontás" vót is annál az egy háznál vagy 4 tűzoltókocsi
a szomszédokat nem irigylem