Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mára végeztünk, találkozunk holnap motorral bundabugyit hozzatok!
a múltkorik nagyon jók
kályhacsövet adjak
jéger alsó is bent van a si sapkával,már csak a cserép kályhát kell valahogy berakni
10cm széles a hajlitások 10x10x10cm az éleket ugy hajlitod ahogy akarod viszont ha sárvédőt teszel rá akkor kettős hajlitás kell hogy kiadja az ivet.satuban is simán meg lehet csinálni
holnap kemény legyél jodamester
rend és fegyelem,csak a bélelt gumi csizmám nem találom
kirakodó vásár
Sziasztok!
Ha jól tudom a kupások többségének Bambi nevezetű úri ember csinálta az első villához a merevítést.
Az érdekelne,hogy mivel hajlította meg?Én próbálkoztam vele itthon,de egyre jobban kezd beigazolódni a gyanúm,hogy élhajlítóval készítette.
Valaki esetleg ha lenne szíves,lemérné az anyag teljen hosszát és szélességét,azt megköszönném
elektronikus berendezés
mint nálam
Szokásos esti készülődés
épp most indult el amúgy gondoljátok el egy kibaszott csendes környéken este nyolc összes szomszéd alszik én meg egyszer csak kipufogó nélkül beröffentek egy ilyet a sufniba.... hát holnap majd halgatom a véleményeket. De kurvára örülök.
sziasztok. Elindult a mocim a suzuki gyújtással. Ma beállogattam félig meddig azzal a módszerrel amit emzoli írt. kivéve a stroboszkópos módszert. kicsit magamra is támaszkodva sikerült és kis benyó a hengerbe és első rúgásra. Mindenkinek köszi a segítséget jól jött.
ok megyek én is ott találkozunk,de hánykor? 10 00?
Holnap reggel átviszem a gyerkőcöt fateromékhoz, beugrom megnézem van-e fémfékcső aztán megyek Kecskemétre.
akkor nagyon korán kell kelned
ebédre vagyunk hivatalosak:D:D
Van Berlingo.
Ja! Maj elmész du mamamához.Cerintem 4 körül vagyunk.
Csákány! mikorra menjünk
befér a tiéd is,csak pakolni kell egy picit