Széles felnire (asszem hátsó, vagy talán katonai első, ha az nem ugyanakkora mint a hátsó ) mennyire passzol a 3.00/k65?
Elég nagy 8-as meg tojás van az első meg a hátsó kerekeimben is, holnap megpróbálok vele valamit csinálni, de lehet, hogy leszarom, eddig is ilyen volt, max 1 menet alatt nem 2x, hanem 3x köröztök majd le.
ez a beszéd nekem is mocorog a kisördög mert valszeg idén az uccsó motorozás lesz,ugyhogy szolnoki különitmény előre fel!szombat kecsóring mz találkozó!upsz a 23.a nem kavar be? meg kell kérdezni még addig de készülődjetek!
Jó estét az MZ-és uraknak!
Peti köszi már a segitséget de most hogy nézem ,nem lesz jó ez olyan mint egy bőrfoci,majd a télen gondolkodunk ezen a tank kérdésen
Retek? Nem mindegy. Műszaki analfabéta?(lehet) Nem mindegy mert ez nem jeladó hanem a mágnes "szakítja" meg. Gondolkozás részen már túl vagyok... Elhiheted hogy nem azért kértem segítséget mert lusta vagyok gondolkodni.
Retek ! Már bocs , hogy nem állom meg szó nélkül , de 1 idő elteltével nagyon bosszantanak a műszaki analfabéták !
Kit érdekel milyen sorrendben van benne a mágnes ha szikrázik ?
Nem a szikrát kellene pozicionálni B+ ? Van rá többféle módszer , próbálj meg inkább gondolkodni......
emzoli megnézem a lendkereket mágnessel 4 mágnese van két szemben lévő vonzotta a mágnest a másik kettő taszította most már csak az a kérdés melyiknek kell felső holtpontnál elkerülni a gyulatekercset. Ami taszított vagy ami vonzott?
geco olyat láttam sztem simson Swalbe volt de ami az elején van azok a gatyasuhogásgátló idomok annak az elejére bőr volt szegecselve:D a hátulján meg ugyanolyan szegecselt bőr oldaltáska
Na mondom ez se aprózza el
Elég nagy 8-as meg tojás van az első meg a hátsó kerekeimben is, holnap megpróbálok vele valamit csinálni, de lehet, hogy leszarom, eddig is ilyen volt, max 1 menet alatt nem 2x, hanem 3x köröztök majd le.
Ez esetben holnap lecserélem a gumikat az MZ-n és lehet, hogy én is ott leszek.
Most nézem az időjárást ..fos..OTT A HELYÜNK! Varga úr?
Peti köszi már a segitséget de most hogy nézem ,nem lesz jó ez olyan mint egy bőrfoci,majd a télen gondolkodunk ezen a tank kérdésen
Kit érdekel milyen sorrendben van benne a mágnes ha szikrázik ?
Nem a szikrát kellene pozicionálni B+ ? Van rá többféle módszer , próbálj meg inkább gondolkodni......
Na mondom ez se aprózza el
Mz kupa300 as, Libakergetőkupa 500-as