Amúgy meg azt elfelejtettem mondani, hogy hajlamos a túlmelegedésre! ! Jó tempóban olyan 10-12 kört tud, utánna nagyon kutya! Mindenféle visszajelzés megszünik, csak azt veszed észre, hogy már hemperegsz!
Hát igen igazad van énis próbálom lealkudni amennyire csak tudom.Nemvagyok besózva amugy elmegyek megnézem megyek vele minden fontosabb dolgot átnézek,lánckerekek,fékek,sebességek jók-e,nem zörög-e valami benne stb..... A kuplunggal azvan ha minden igaz hogy cserélve lett a bowden és utána nemlett használva.......De menet közben ugyis rájövök hogy a kuplung-e a rossz vagy tényleg csak beállítás ha nagyon csúszik már berúgáskor is feltűnik. Amugy tudom milyen árban mennek pípír nélkül de ha egyszer a legközelebblévő is 200km-ekre van tőlem nemtudok mitcsináli..... Új autónkon már vonóhorog sincs szóval keresni még valakit aki ha ingyen el is hozná benzinpénz oda visza és máris ottvagyok vagy 40-50körül..... ez a motor meg kb a szomszédba van simán hazajövök vele.De élőben derül ki milyen is.....
Papírok nélkül annyit ér mint amennyit a színesfém kereskedő adna érte. 20ezernél többet nem.
Én 250-es ETZ-t vettem 25ezerért papírok nélkül.
50ezerért a lejárt műszaki, de tökéletesen rendben lévő papírok még beleférnek.
Ja és valószínűleg a blokk is le van strapálva, ha csúszik a kuplung. Biztos csak után kell állítani, csak akkor miért nem tette meg eddig?
Tudom hogy lelkes vagy és be vagy sózva de ne légy balek.
Hazaérkeztünk
Rövid beszámoló: nagyon, de nagyon meleg volt,
egyáltalán nem momdhatnám, hogy éreztem a motrot
az rsw-től várt változás nem jött csak mocskosul kopik
pedig kb 5x 20 percet mentem( sose nem mentem még iljen keveset )
legjobb idő erre-arra 49fél alatt
majd utolsó menetben, amin nem is akartam menni, mert alig éltem
de mégiscsak mentem(na még egy kör,de tényleg qrvára elfáradtam, na még egy mert gyorsulok, + még1 ,+ még1 & oda is vertem magam )
No szóval a mai naptól többet vártam
üdv
én most hétvégén megyek szemrevételezni egy etz 125-öst aztán ha teccik akkor visszük. Amugy ezen 2 év müszaki van viszonylag jo is meg occsónak számít szerintem 75 000 de 70 000 ért megbeszéljük
egy kis szépítés és késsz is
majd legközelebb...
Hát ki hentergett mán mint a kutya
valszeg 24-én megyek én is
P20
Én 250-es ETZ-t vettem 25ezerért papírok nélkül.
50ezerért a lejárt műszaki, de tökéletesen rendben lévő papírok még beleférnek.
Ja és valószínűleg a blokk is le van strapálva, ha csúszik a kuplung. Biztos csak után kell állítani, csak akkor miért nem tette meg eddig?
Tudom hogy lelkes vagy és be vagy sózva de ne légy balek.
Rövid beszámoló: nagyon, de nagyon meleg volt,
egyáltalán nem momdhatnám, hogy éreztem a motrot
az rsw-től várt változás nem jött csak mocskosul kopik
pedig kb 5x 20 percet mentem( sose nem mentem még iljen keveset )
legjobb idő erre-arra 49fél alatt
majd utolsó menetben, amin nem is akartam menni, mert alig éltem
de mégiscsak mentem(na még egy kör,de tényleg qrvára elfáradtam, na még egy mert gyorsulok, + még1 ,+ még1 & oda is vertem magam )
No szóval a mai naptól többet vártam
én most hétvégén megyek szemrevételezni egy etz 125-öst aztán ha teccik akkor visszük. Amugy ezen 2 év müszaki van viszonylag jo is meg occsónak számít szerintem 75 000 de 70 000 ért megbeszéljük
egy kis szépítés és késsz is
ezleneaz: