Mámostmá mé mondod amit mondol! Nem volnék ganyé, visszakeresném, hogy csak itt hányszor mondtam már neked valamit! No meg hányszor a pályán! De hiába!
Hát jó végülis igaz.De nemfogok hónapokig még keresni mikor itt a jó idő lehetne menni..........kb csak télig kell nekem egy motor ami viszonylag megy utána már jogsi után nem etz-vel akarok menni.
Én nem kaparászok másnak gesztenyét! Nem azért mert genyo vagyok, hanem azért mert nehogymá én ajánljak olyat amivel te befürdessz! Amúgy meg nem csak a net létezik! A kocsmába megy az infó faluhelyen!
Akkor netartsd magadban..... Kb összes ilyen oldalt átnéztem neten mindegyik etz,kérdezősködtem is elég sokat de vagy nincs vagy nem eladó van csak.... már kb 1hónapja csak ez a téma nálam......
Kb 20 mz-t tudok a közeledben eladót, csak te lusta vagy! Én úgy vettem az enyémet, hogy mindig kérdezősködtem a falukban amerre jártam, aztán előkerültek a paripák!
Jah meg hát csaknemhiszem hogy nemírá le...... azért egy blokkrepedés vagy törés nem olyan dolog amit simán ellehet titkolni főleg ha ilyen jóllátható helyen van......Holnap felhívom telefonon kiváncsi vagyok mitmond.....
Mert 250es még annyira sincs a közelembe....... 125-ösök legalább akad 1-2 nemtúl messze.150-300km-t nemfogok érte elmenni és mivel csak hobbi célra kell bőven elég a 125ös.. haveroknak ígyis simson van.....
Itt nincs fenn?
olcsó is nem is kell érte sokat menni
Csak én megse próbáztam visszahúznyi, hazaperegtettem csutkakormányval
Ideje vón má, nem gondolod
egy hiányzo blokdarabbal nem kokányolnak bowdent szerinteem