Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hiába csak hát nem olyan könnyen értem meg
Passz. Komolyan . Az eleje ment el?
Mámostmá mé mondod amit mondol! Nem volnék ganyé, visszakeresném, hogy csak itt hányszor mondtam már neked valamit! No meg hányszor a pályán! De hiába!
Köszönöm
Itt nincs fenn?
Most mennem kell de majd holnap még lesz kérdésem.
oké majd beszámolot
Míg meg nem halok .
Az előgyújtásnál a 3,6mm az 125ösre is igaz?
Szeva koma! Élsz még?
Szerintem nem, most nem tudok vele foglalkozni, pedig van pár tényleg jó kép (tényleg csak pár)
Tekertem már eleget
télig jó a bicikli is
olcsó is nem is kell érte sokat menni
Hát jó végülis igaz.De nemfogok hónapokig még keresni mikor itt a jó idő lehetne menni..........kb csak télig kell nekem egy motor ami viszonylag megy utána már jogsi után nem etz-vel akarok menni.
Fejes Balázs a böcsületes neve.
Én nem kaparászok másnak gesztenyét! Nem azért mert genyo vagyok, hanem azért mert nehogymá én ajánljak olyat amivel te befürdessz! Amúgy meg nem csak a net létezik! A kocsmába megy az infó faluhelyen!
Akkor netartsd magadban..... Kb összes ilyen oldalt átnéztem neten mindegyik etz,kérdezősködtem is elég sokat de vagy nincs vagy nem eladó van csak.... már kb 1hónapja csak ez a téma nálam......
Kb 20 mz-t tudok a közeledben eladót, csak te lusta vagy! Én úgy vettem az enyémet, hogy mindig kérdezősködtem a falukban amerre jártam, aztán előkerültek a paripák!
Lecsó! neked mi a véleményed erről a perkóról?
Jajj, ugyanígy állt nekem is a kórmány!
Csak én megse próbáztam visszahúznyi, hazaperegtettem csutkakormányval
Jó estét! Maga nem vót motorolni
Ideje vón má, nem gondolod
Jah meg hát csaknemhiszem hogy nemírá le...... azért egy blokkrepedés vagy törés nem olyan dolog amit simán ellehet titkolni főleg ha ilyen jóllátható helyen van......Holnap felhívom telefonon kiváncsi vagyok mitmond.....
Mert 250es még annyira sincs a közelembe....... 125-ösök legalább akad 1-2 nemtúl messze.150-300km-t nemfogok érte elmenni és mivel csak hobbi célra kell bőven elég a 125ös.. haveroknak ígyis simson van.....
Majd meglátom de én azt nem blokk kókánynak látom
Mé akarsz egyáltalán 125-öst?
hát az biztos nem
egy hiányzo blokdarabbal nem kokányolnak bowdent szerinteem