ezt szerintem ne vedd meg mert ha jobban megnézed akkor látod hogy ki van törve a blokk a kiputol barra
lehet hogy hülyeséget mondok de én azt blokktörésnek néztem
ezt az etz én is sokat nézegettem megvegyen vagy ne és hát....
Másik előnye a papiros motornak, hogy ha rájössz, hogy utcán is milyen jó lenne használni, akkor arra is alkalmas lesz. Azért ez nagy előny szerintem, mert a szántás jó dolog, de ha már veszel egy motort akkor szerintem érdemes közlekedésre is használni.
Persze ha olyan sok pénzed van hogy utcára meg hobbi célra külön motort tartasz, akkor nem szóltam
Aham hát megnézem az tuti.Eljönni sajna nemtudok vele még ha elis jönne mert nemkockáztatok bár rendszám rajta nembiztos hogy megállítanak.....Ha lehet még alkudok is belőle egy 5öst hátha és akkor megérné végülis....Majd felhívom és remélem hétvégén kiderül milesz
Na vazzz... egy széthajtott hulladékért, papírok nélkül akarnak 50 ezret kérni? Adja el más baleknak.
Eleve ennyi pénzért, vagy kicsivel többért, olyan motort vegyél ami lábon hazajön az ország másik feléről is, akkor nincs gond az utánfutóval.
Fú, hát ez szét van ütve rendesen:S, amúgy, későbbiekben akarsz majd jogsit rá? mert ha megveszed, ideiglenesen(asszem max 2évig) kivonatod, aztán ha van jogsi, visszaállítód:)
Egy nagymosás után, szebb lenne, bár, utángyártott hátsótelók vannak rajta, nem sok szart ér, első indexek nem egyeznek meg a hátsóval, ami lehet azért van mert megfektették, és ilyet vettek rá, kipu még gyárinak néz ki, élőben megnézve több látszik belőle, meg a hangját kell meghallgatni, valamint a papírjaira kérdezz rá mindenképp, mert nekem nem derül ki az eladó leírásából, hogy átíratható-e.
Nem nem az enyém mos hétvégén mennék megnézni mert ittvan tőlem kb 10percnyire Nincs rosz álapotban de vannak apróbb hibái...de lehet megérné inkább azt a 30km-t lekocsikázni és füzetnem érte benzinpénzt és elmenni a másikért.
Hát igen végülis nem csak ahogy néztem 125höz nemigazán találtam váltóalkatrészt... Meghát hamár széthúzom akkor cserélnék esetleg csapágyakat meg szimeringek stb
Fogalmam sincs, nem értek hozzá
TS-em van meg 250-es ETZ-m.
Széthúzod a blokkot, kicseréled az elkopott léptetővillát, meg tengelyt, fogaskereket, és összerakod.
Nem tudom ez neked mekkora munka, és főleg hogy kapsz e hozzá alkatrészeket.
Kösz báttya.
Már vagy 1 hete nem olvastam a fórumot most is csak hirtelen áttekintem, másfél hét múlva vizsgázok 4 napon keresztül, kurvára kell tanulni .
Ha minden vizsgám sikerül, akkor majd 'Áll bi bek'
Telefonos képek,kb semmit sem látni,csak mutatóba teszem fel a Bábolnai versenyt.
Ja és nem tudom ismeritek-e de aki piros bőrruhában ment az nagyon keményen tolta
lehet hogy hülyeséget mondok de én azt blokktörésnek néztem
ezt az etz én is sokat nézegettem megvegyen vagy ne és hát....