Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké!
köszönöm a segítséget Neked, és az összes Mz-snek!

üdv
Érdemesebb reggelre menni mert délelőtt kevesebben vannak és jobban lehet ismerkedni a pályával 18 fogas a lánckerék.
még annyit szeretnék kérdezni, hogy kislánckeréknek mekkorát szoktatok kakucsra feltenni?
aztán mostmár befogtam ám
ilyenkor teljes napra szoktatok kimenni? mert így első mz-s pályázásnak egy délutánt gondoltam...
ha nem esik kedden megyünk.
mi mennyi?
amúgy visszaraktam a széria kormányt, és kimentem pár perce egy interspar parkoló üres részébe, és ott jónak bizonyult, szerintem a kormány ilyen szokatlan nekem
úgyhogy szerintem összeállt a masina
az igazsághoz hozzátartozik, hogy 1-2 héten belül el szeretnék menni kakucsra motorozni egy jót, vagyis nemcsak egy alkalommal hanem ha jóidővan akkor mindíg, ezért is vannak rsw-k
szóval lehet hogy egyszer csatlakoznék az itteni pályás mz-sekhez ha nem vagyok nagyon útban
Utcán használod? ? ?
szerintem(! ! ! ) poros közúton nem oljan fasza az rsw
pályán(amikor bemelegedett) lehet kihasználni az előnyeit
de én se nem hozzáértő nem vagyok
se nem versenyző csak beszélek mindenről
Mennyi az annyi?
szevasztok!
olyan problémám van, hogy feltettem az új RSW-ket, és mondom kipróbálom milyenek:
összeszerelés után kimentem az utcára, egyenesben fékezéskor iszonyatosan fog, viszont ha kanayrba érek ahol lehetne borítani rendesen, akkor elkezd bemozogni a kormány úgy hogy elég megfogni a gépet. katonai mz kormányom van, sima kormánynál nem tapasztaltam ezt( a régi gumikkal se).
az rsw-ket kicentíroztam, nem üt 1ik se
kérdés:
guminyomással lehet a gond? a gumin megadott értékre fújtam a nyomást. előfordulhat, hogy kisebbre kellene? vagy a kormány miatt is lehet?
üdv
Szevasztok mz-sek

Eladtam az mz-m, és lenne egy pár dolog amit szeretnék eladni ha esetleg valakit érdekel .Az ára 5000 forint egyben ! Érd .06 309763617 Baranya megye
megin nem figyeltem... köszi
Pár napja kilett vesézve a téma rendesen:D Picit olvass vissza, és sok mindent megtudsz:)
Halihó! Ma veteránmotoroson voltam és eldöntöttem hogy a drága japán gépek helyett inkább ez szép MZ-t veszek mert egyrészt olcsóbb másrészt lelke van... 125ös etz-re gondoltam természetesen rendszámos(márha lesz pénzem A1re) az lenne a kérdésem hogy vannak valami típus hibák? vagy mire kell odafigyelni? am tudtok írjatok már le jó pár ismerősnek van de gondoltam itt is rákérdezek köszönöm a válaszokat
rendben, itt vagy email-en elérsz.
üdv
na az nem is sok, ha nemtudjuk összerakni akkor szólok, jövőhét után állunk neki, mert ukrajnába leszek most egy hétig
Nem megyünk misenem hónap! Kocsog idó van!
Ha a papíros váznak mindene megvan akkor ugye még kellene a blokk is ha megvan az is akkor érdekelne.
posta? 20 kg ig 1000ft
kőszárhegyen laksz úgy látom, az pont az ország másik vége sajnos
még szép, hát mi másra
írj emailt a gyenetamas@citromail.hu-ra, ott megdumáljuk a részleteket.
üdv
Miki pedig csak túrázásra használta
jó lenne hátsó lengővillával a váz, akkor érdekelne. mert ez a Hidi Miki féle régi mz aminek elvan csavarodva a váza meg a lengővilla is elvan hajolva, de a blokkja az jó.
no mivagyon
Szép az idő mifelénk.....
igazi megfigyelő idő