Egyik haverom tini korában svarcban vezetett villanymozdonyt, semmi nem volt rákötve, élből odabaszta neki a 2000 vagy mennyi ampert amit lehet, szóval az üres mozdonynak álló helyzetből a nyelet, oszt hanyattesett a székkel, oylat gyorsult:(de ez is lehet, hpgy kamu, de akkor is vicces:)
Vasúti átjáróknál naygon legyetek körültekintőek , rókapimpó koma sínre kerül, amíg be nem gyakorolt nehogy összekeverje a jelzéseket, no meg a gyorsítástot a lassítással
Azér jó kis vita volt legalább az álláspontomat sikerült megrősíteni hogy nem is láttuk akkor olyan rosszul nem csak elfogultak voltunk. ja és nem utolsó sorban legalább fölrázódott a topik
Húúú... micsoda parázs vita alakult itt ki a délelőtt folyamán!
Kár hogy nem voltam net közelbe, moggyuk úgy se tudtam vóna hozzászóni ehö a témáhö...
ja és meglett a kettyű nagyon baba , majd dobok fel képeket...
Én pártatlanul próbáltam hozzáállni, (meg most is) és csak az óvó srác érveit írtam le, az én -nembiztoshogyjó- észrevételemmel, de tényleg ne vitázzunk, főleg ne ezen.
Ez a hsz, lehet, hogy kicsit udvariatlanra sikeredett, elnézést.
Az ok az, hogy nekem az MZ kupa, az az, Mint amikor Levente kakucson inkább eldobta, mint a másiknak esetleges sérülés okozzon.(fetrengett előtte valaki, és vagy átmegy rajta, vagy elesik maga is, az utóbbit választotta)
Szóval, nekem ez a kupa, ez a sportszerűség, és összetartás.
Nándibával(öreg versenyszaki) néztünbk egy kupa futamot, asszem az eu ringen, vérre menő csata volt.
Nándibá mondja, hű zoli, ezek lejönnek, és megölik egymást a deppóban.
Erre lejöttek, és röhögés, meg hátbaveregetés, meg "jóvoltál genya"
Nekem ez a kupa.
Én szánalmasnak tartom, hogy hónapokkal a verseny után még most is van, aki ezen rugózik, az meg szerintem kissé arcátlanság, hogy az egész kissé Bambi nyakába akar varródni.
Én normális fejeket ismertem meg a kupás emberekben, nem értem miért kell ezt csinálni.
Egyébbként ennyi erővel nyugodtan rá lehetne mondani Zsombi motorojára is, hogy szabáyltlan volt, mivel ő kerek perec közölte, hogy iylen baromság miatt nem fog szerelni, akkor inkább nem kell neki a második hely.
NA, mindegy, nem ugatok bele a nagyok dolgába, annak soha sincs jó vége.
Nézd, it uyge arról van beszélgetve, hogy valaki a dobogóért akart volna harcolni.
Nézd meg a köridőket, ileltve a beérkezést!
Világosan látszik, hogy egy nemanynira jó rajt után Kukkel feljött a 3ik helyre, és attól kezdve fél-egy másodperccil jobb időket ment, mint az utána jövő három.
Szóval,a kkor ki is akart volna vele meccselni?
Ráadásul, a beérkezés, pont az egyenes elején volt, ahol ugye előbb a lsaaab rész volt, ahol az elvleg lassabb motorral, de jobban menőnek jobban kellett volna állnia, de nem állt jobban!
ha a szabálytalan motort teljesen kiveszed a képletből, akkor is tök uygan ez lett volna a végeredmény.
F@sza! ! !
Lehetőleg a legkevesebbet koptasd a betonyon! !
akkor 20-é odaadták?