Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

F@sza! ! !
Lehetőleg a legkevesebbet koptasd a betonyon! !
akkor 20-é odaadták?
na akkor, ahogy benike mondaná "ehun e":

eldumcsiztam egy kicsit a raceres elaó sráccal, és még alkudtam is egy rugót az ákcsiós árból....

Remélem rókakoma hallotta ööööö olvassa
Mozdonyvezetővizsga?

Egyik haverom tini korában svarcban vezetett villanymozdonyt, semmi nem volt rákötve, élből odabaszta neki a 2000 vagy mennyi ampert amit lehet, szóval az üres mozdonynak álló helyzetből a nyelet, oszt hanyattesett a székkel, oylat gyorsult:(de ez is lehet, hpgy kamu, de akkor is vicces:)
vadisznó öö izé vadróka
FIGYELEM ! ! ! !

Vasúti átjáróknál naygon legyetek körültekintőek , rókapimpó koma sínre kerül, amíg be nem gyakorolt nehogy összekeverje a jelzéseket, no meg a gyorsítástot a lassítással
raktam fel suzis vidit unatkoztam egy kicsit
asszem mindíg csak a cinycon
NA, de hát gondolhatod, én menynire vagyok elfogult:)
Azér jó kis vita volt legalább az álláspontomat sikerült megrősíteni hogy nem is láttuk akkor olyan rosszul nem csak elfogultak voltunk. ja és nem utolsó sorban legalább fölrázódott a topik
Én is csak.
mingyá.... mingyááá....

csak vicc!
fölzavartad itt az állóvizet....
Hun-e az a fotó
kicsit benéztem, és má' balhé van:)
várjuk
Húúú... micsoda parázs vita alakult itt ki a délelőtt folyamán!
Kár hogy nem voltam net közelbe, moggyuk úgy se tudtam vóna hozzászóni ehö a témáhö...
ja és meglett a kettyű nagyon baba , majd dobok fel képeket...
Lehet, hogy Balázs is ezért nem akarta szétszedni? Ilyen baromság miatt?
Még csak egy kis apró szösszenet ha jól emlékszem Kukkel a célegyenes végén előzte meg Balázst
Én pártatlanul próbáltam hozzáállni, (meg most is) és csak az óvó srác érveit írtam le, az én -nembiztoshogyjó- észrevételemmel, de tényleg ne vitázzunk, főleg ne ezen.
Ez a hsz, lehet, hogy kicsit udvariatlanra sikeredett, elnézést.

Az ok az, hogy nekem az MZ kupa, az az, Mint amikor Levente kakucson inkább eldobta, mint a másiknak esetleges sérülés okozzon.(fetrengett előtte valaki, és vagy átmegy rajta, vagy elesik maga is, az utóbbit választotta)
Szóval, nekem ez a kupa, ez a sportszerűség, és összetartás.

Nándibával(öreg versenyszaki) néztünbk egy kupa futamot, asszem az eu ringen, vérre menő csata volt.
Nándibá mondja, hű zoli, ezek lejönnek, és megölik egymást a deppóban.
Erre lejöttek, és röhögés, meg hátbaveregetés, meg "jóvoltál genya"
Nekem ez a kupa.
Én szánalmasnak tartom, hogy hónapokkal a verseny után még most is van, aki ezen rugózik, az meg szerintem kissé arcátlanság, hogy az egész kissé Bambi nyakába akar varródni.

Én normális fejeket ismertem meg a kupás emberekben, nem értem miért kell ezt csinálni.
Egyébbként ennyi erővel nyugodtan rá lehetne mondani Zsombi motorojára is, hogy szabáyltlan volt, mivel ő kerek perec közölte, hogy iylen baromság miatt nem fog szerelni, akkor inkább nem kell neki a második hely.

NA, mindegy, nem ugatok bele a nagyok dolgába, annak soha sincs jó vége.
Nézd, it uyge arról van beszélgetve, hogy valaki a dobogóért akart volna harcolni.

Nézd meg a köridőket, ileltve a beérkezést!
Világosan látszik, hogy egy nemanynira jó rajt után Kukkel feljött a 3ik helyre, és attól kezdve fél-egy másodperccil jobb időket ment, mint az utána jövő három.
Szóval,a kkor ki is akart volna vele meccselni?
Ráadásul, a beérkezés, pont az egyenes elején volt, ahol ugye előbb a lsaaab rész volt, ahol az elvleg lassabb motorral, de jobban menőnek jobban kellett volna állnia, de nem állt jobban!

ha a szabálytalan motort teljesen kiveszed a képletből, akkor is tök uygan ez lett volna a végeredmény.
Hogy ki hogy haladt át a célon az kiderül de körön belül ki hogy elözgette egymást az nem.