Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt már csak halkan kérdezem hogy óvás , nézeteltérés volt-e és ez miből adódott
mindig elfelejtek vesszőket rakni,bocsi.szóval mikor mentél mennyi volt a létszám, milyenek voltak az mz-k.én még a kamondiékat is láttam vidin ott menni a régi motorokkal azokat hogy értékelték?
A bgy.-i IS embör
azaz GUM
aztat beszélgetik, de csak szavakban
Ez csak itten került ilyen fórumtéma félibe, de maradjon köztünk
Vagy öt-hat racsnit raktam bele a vasba, nem lehet egy rutinos öreg rókának nevezni engem . A mondatod többi részét nem vágom
Csupa nagybetúvel!
Rád kűdöm az ávót meg a sünöket, hogy gárdaruhában flangálsz!
mr grabowsky te hány futamon nyomtad a kupában és mikor beszélhetnél lenne egy két támpontunk legalább résztvevők stb
Én nem éreztem semmi különbséget a két kipu között, de ez nem jelent semmit...
Idefigyeljé bammeg virítsá bammeg!
nem mindig tudlak követni benneteket /itt se/
pedig te ott vagy helyben
No mostmá ne titokzatoskodjá!
Miről?
Te nem hallotál róla de
Kiesik magától mi?
Huje!
Nem a katonai kipura gondótam ,hanem azokra amelyiknek nem gyári kivezetőcsöve van? Vajon mé?
nem jól tudom hogy a katonai kipufogóval kevesebb a ménes?vagy azzal nyomatékosabb?
valamijen tsaba azt beszélik ő áll minden mögött Ő a nagyfőnők akihez befolyik a nagy lé meg minden
Elvileg Luxi komáék az alapján heggentették össze a motort, ahogyan az enyém is készült, az úgy jó kellene, hogy legyen. Az én blokkomat Bambi csinálta, abba nem látok bele (nem is akarok, csak bajt csinálnék a hozzá nem értésemmel ), de ami változtatva van benne, az mind legális (könnyített kuplung, bóbitagyújtás). Kipufogó: a katonai kipu gyárinak tekintendő, mivel nem sufnyitunying, hanem kiskerforgalomban kapható (volt) .
Kicsoda?
pontosan
balassagyarmat a háttérből mozgatja a szálakat
Fontos tudni még, hogy az óvó személye mindvégig titkosan kezelődik! A biztos!