Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ha minden rendben van akkor az óvót és társait majd összeszedi valaki
Decemberben meglesz,és itt is ki lesz téve
Hidd el nekem, hogy semmilyen kiírás nem ér szart se! Odamész, ha tudsz elindulsz, ha véletlenül jó eredményre volnál képes, akkor meg vagy óvva!
ha valahol megvan vagy meglessz ez a pontos kiírás hogy mi hogy működik légyszives linkeld már be előre is köszi
Tudnék profi embert aki ingyen megcsinálná!
Ha az óvás helyes akkor visszakapja pénzt az illető.
ühüm
De minek akarod szétszedni? Különben meg oda kell adni egy mz kupásnak oszt nekik szétesik! Csak azt nem tudom, hogy miért!?
Mennyi legyen,hogy ha valakinek szédszedetjük a motorját,és szabályos?Mert annak fizetni kell az úgynevezett kártérítésért.
flexel szétjön az....
de a lyukakra vigyázni kell, igaz Luxi...
egyben van a dob nem szétszethető
Sziasztok! Vki meg tudná mondani, hogy hogyan kell szétszedni a kipufot? Az istenért nem akar megmozdulni a kipufvég! Valami ötlet?
én is a 24órásra + a ballasagyarmati ha lessz meg közbe néhány pályázás azt a cirkuszt amit nálatok láttam nem feltétlen szeretném átélni hogy a középmezőnybe valaki elkezd pattogni csak jól felidegesítene nekem pedig a motorozás = kikapcsolódással
Nem vagy egyedül! Bár engem nem is nagyon érdekel!
jah azt hittem valahol van bővebb leírás csak én nem találom thx
Bambi mondta Gyarmaton! Gondolom az inflációra való tekintettel jövőre sem lesz kevesebb!
honnan tudod egy linket rakjál már be légyszi
Az óvás meg 20000!
Verseny
2010.es MAMI MZkupa előzetes kiírása
Balassagyarmat
Bábolna
Brezova
Kecskemét

Kakucs
Siófok
Előreláthatóan a nevezés kb 8000ft lesz versenyenként.
Az éves licenc 12000ft kb
A napi licenc 4000ft kb
A dátumok és a díjtételek pontosítása folyamatban van,várhatóan Decemberre lesz kiírva.
A műszaki kiírás kicsit módosítva lesz,de akinek a régi kiírás szerint készült,azt tökéletesen meg fog felelni.
Egyéb kiegészítők fognak módosulni,pl:sárvédő rövidítés,vagy csere stb...
Egyéb infó a szocformula vagy az mzklub honlapján elérhetők
légyszi írd már meg még1X a konvertáló program nevét amit használsz
Gratula!
Akkor fél évig kerülöm a vasúti átjárókat