Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Má halott! Megy a szarba!
Egysző mög kéne nézni nem e?
Dógozik a barack?
Indulunk morekám?
Ja vagy te aztata pilóta keresőt/nem jut eszembe a neve/ játszod
Apóca te félreértettél, én nem akarok seholsenem! Magam szórakoztatására motorozom! De figyu mán, te voltál má az euringen, mert jövőre el akarnék menni, oszt nem tudom merre van?
Ne csináld már! !
Te még nem neveztél az óvásversenyen
Osz mé
Na jó azé annyira nem vetem meg az italt, de két be@dzás közt mindig megpróbálok megjavulni , mikor rájövök úgysem sikerül bánatomba le iszom magam
Se szőlő se barack se szilva?
Ne csináld már, mitől megy el, amikor az év még el sem indult?

nem értem, te óvásversenyen szeretnél indulni?
Há lehet így élni?
én anti vagyok, csak a felhasználónevem nem tükrözi
de a pofámró má levetted, még meg is jegyezted
tartasz!
No mi van te is gyümölcsnapot tatasz?
Csak és akkor ha 2 naposra tervezed vazze! Vannak ottan helyi nevezetességek amiket meg kő kóstónyi!
Na ez az!
Ne bujtogassá itten fel senkit

Csak vicc vót
NA ÍGY AKARTAM!
Meg különben is érdekel valakit eggyáltalán, hogy én mit beszelek! Nem, hátakkómegminekpofázokénitten!
Miattam apukám nem kell abbahagyni! Én kiélem magam egyedül is nekem má verseny se kell hozzá! Csak látom, hogy elmegy a kedve emberkéknek!
Nekem voltaképpen tök mindegy, csak azt tartsátok szem előtt, hogy BAmbi pont az ehhez hasonló méltatlankodások miatt hagyta abba a kupa szervezését....

Nálunk(cimcony) ez úgy megy, hogy a riderek a felvetődött kérdéseket magszavazzák, az lezs a szabály, amit a többség akar.
Biztos úgy van, papa! Én nem kívánok ezzel többet foglalkozni, eddig se érdekelt egy csöppet sem ez a téma, ezután se fog. Nehommá' ezen vitatkozzunk össze ! Inkább aszongyátok meg, nem akartok eljönni egyszer Máriapócsra jövőre? Márcsak hogy ne mindig nekem kelljen annyit ótókáznyi . Ványiaknak is megy a kérdés ! He?
Hogy mé utómmi aztat nem tudom mert az kizárt dolog!
Hát kisbarátom én bizony nem nagyon emlékszem az utómmi időben ilyesmire, pedig azé ellátogattam ide oda! Egyszer régen talán láttam egy hengerfej levételt, de mint tudjuk abból nem derül ki semmi sem tehát az sem ért szart sem!