A pályán lefelé az az egyenes, vagy 600 méter hosszú volt, az eleje, oylan 90 körül fordult el utána, ha lett volna ténylegesen, jelentősen gyorsabb motor, az kiekerült volna mindnekit, aki a ráfordítónál 50 méteren belül van.
Én az egyenesre ráfórdítóban 60 körül mentem, gondolom,a kupások kicsit gyorsabban, az egyenes közepére én mentem 85 körül, az egyenes végére 130-140 minima volt a sebesség a kupásoknak, szóval egy ténylegesen gyors motor, kurva fetünő lett volna.
A nyálverésről csak annyit, hogy a srác odament a Balázshoz és annyit mondott neki, hogy "ha elismered, hogy csalós a motorod akkor nem óvlak meg". És utána nem ők ketten kezdtek emelkedett hangon beszélgetni... De inkább hagyjuk is ezt a témát, ez már csak múlt, inkább legyen mindenki azon, hogy ne az ilyen dolgok ba...ák el a motorozást.
B gyarmaton a szokásos MZ kupa sorrend volt, nem értem mire vergődött az óvó, a dobogónak szerintem a közelében sem járt, mert:
Elöl ment: Levente és Zsombi, utánuk egyre nagyobb térközzel, a szokás Kukkel féle üldöző csapat, ami rendszerint 4-6 ember, egymástól centikre.
Akik a Kukkel féle csoport után jöttek, azoknak esélyük nem volt semmyilen dobogóra sem, Kukiék meg pont úgy jöttek ahogy szoktak, végig egymástól centikre, ha ott valakinek egy hangyafinggal is gyorsabb a motorja, az elszakadt volna a csoporttól, de nem így volt, szépen együtt jöttek, pont uygan úgy, mint máskor.
Egyébként, minden további vita helyett meg lehet nézni a körönkénti beérkezési sorrendet, a chronomoto oldalán, abból teljesen egyértelműen kiderülnek a mezőnybeli mozgások.
Akkor ha valaki fényévekkel előbb gyorsít az elmegy a fenébe lásd az első hármat ha valaki nemtud az meg nemtud és kész vagy tisztában van vele vagy veri a nyálát és sok embernek elbassza a kedvét az önző kis cirkuszával míg vannak más versenyek sokkal nagyobb disznóságokkal és úgyvannak vele az emberek itt voltunk jót motoroztunk és kész.
Erről kellene szólnia az egésznek de persze ez csak az én véleményem .
Amugy az ö álláspontja az volt, hogy ő dobogos helyért csinálta volna, csak a Balázs egyenesben kikerülte és a pálya többi részén lassabb volt ezzel feltartotta a nagyképűt. Engem is zavart volna ha fényévekkel előbb kezdek gyorsítani, mellette vagyok erre ő belenyúl a gázba és elmegy.
De én ezzel senkit nem akarok rágalmazni, csak ti sem értettétek meg az ő sérelmét, csak az egészből a cirkusz jött le.
Miért? Itt annyira megy a mindenki lehurrogása
Egyébként meg hajrá bambi és a többi szervező , na meg a az indulók
azt meg úgyis mindenki maga dönti el, akar-e indulni, vagy nem-e
Aki ott volt és halotta a srácot már az óvót ritka nagyképű gyerekként viselkedett és sokunknak az szúrta a legjobban aszemét hogy mért nem lehet ezt normálisan közölni aki meg kicsit is ért az MZékhez az tudja hogy a hengerfej nem sokat árul el mi lehet a blokkban és a futóműben ezért fontos egy korrekt kiírás és onnantól kezdve egyszerűek a dolgok. de egyébként nevetséges volt a gyerek mert ha dobogós helyért csinálja megértem de így csak egy olyan cirkuszt mutatott be amit én nem biztos hogy ilyen nyugodtan tudnék viselni mert még ha igaza is van tudaj hogy a létra melyik fokán áll.
Nem! Erről szó sincs! Csupán az lenne a cél, hogy a jövő évi tervek megvalósuljanak és ha lehet akkor inkább segítsük Bambi munkáját, mintsem ilyen szöveggel hátráltassuk. A balassagyarmati esetre visszatérve, meg az a véleményem, hogy ott a megóvott srác szabadkozott szétszedni a motorját és nem volt hajlandó bebizonyítani, hogy "csalós-e" vagy sem...........míg a Levi már nekiállt szétdönteni a blokkját és úgy szóltak rá, hogy semmi értelme! Én is szívesebben az eredményhirdetést néztem volna, mint ezt az "ingyencirkuszt"! Le a kalappal Bambi és a többi szervező előtt!
Név szerint tuti nem ismertek. Én csak szoktam olvasni a forumot és versenyen ott legyeskedek az mzsek körül. Amugy bocs, hogy beböffentettem bemutatkozás nélkül, csak hozzá akartam szolni.
Az egész óvásos hisztinek a kiindítója a B.gyarmati eset, ugyebár mikor Keskeny Balázst megóvták mindenki mindent akart, csak nem bebizonyítani, hogy nem volt csalós a motor, és a végén mégiscsak csendesen elismerte és nem lett szétszedve az a motor, de annak ellenére utána lehurrogtátok itt a "bumburnyákot".
Most is inkább nem az óvásokon kellene puffogni, mert szerintem akinek "tiszta" a motorja az nem fél levenni a hengert...
Szerintem ettől a "szájkaratés", destruktív hozzáállástól megy el sok embernek a kedve, amit Te csinálsz! Csak tudnám, hogy Neked miért savanyú a szőlő mindig?
Ha nem érdekel,akkor meg minek ez a céco.Anno mondtam lehet csinálni,ha gondolod,hogy neked jobban megy.Sajna fizu nem jár érte,de remélem ez veszi el a kedved
Én az egyenesre ráfórdítóban 60 körül mentem, gondolom,a kupások kicsit gyorsabban, az egyenes közepére én mentem 85 körül, az egyenes végére 130-140 minima volt a sebesség a kupásoknak, szóval egy ténylegesen gyors motor, kurva fetünő lett volna.