Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mé, be akarsz szállni te is a balhéba?
Kétujjas orkánkesztyű (szolnoki KGST piacon vásárolva 88-ban)
opcióként kabát ujjába belevarrva, gumival, hogy el ne mardajon
lehet nem kellene költeni egy fillért sem az beválna
Mikor és honnan indulunk? ? ?
Ujj vagy varrás nyissz ?
Osz mé nemjó összevarrva
Nem gondolkoztál még bankrabláson?
Az alpin kesztyűn is össze van varva a gyűrűs és a kisuj! De ha használatba kerül akkor olló lesz a vége!
Olyan ketttyűű mint ez a racer ott 50 ropi . Nekem az túl sok .
KARASNÁÉK nem aszontak semmi kecsegtetőt vagy csak még nem mertek hívni
Jók ezek a +infók
A két ujj összevarrásos dolog is , má csak meg kellene venni
No majd a 13.+14. havi vagy inkább nevezzük nevén 1&2.havi fizubó
Az enyém pedig vagy a privát üzletkötéssel fekete , vagy hivatalosan az üzletből kék . Ja szerintem a képen és a leírásban nincs benne, hogy a gyűrűs és a kisujj a ketttyűn öcce van varrva . Plusz védelem a kisujj védelmére, és a tenyér alsó részénél is karbon protektorok vannak .
Ja-ja az övé az a narancssárgás ami képet is rakott ide a napokban
Enyimé meg a pirosas high end lenne
Akkoo tépjed le róla ! Most akkor benikének is racer kettyűűje van .
Még szép a tűzpiros ööööö izé ja nem ferrari hanem MZ-hez
De legalább megpróbáztad
Én a benikéét nézegettem és az elég f@szának tűnt használtan is!
No meg hátha a kesztyű ad kakucson 2mp gyorsulást
Aszem 3 db kék van csak belőle . Talán 1 L és 2 XL, ja és pár db pirosból , neked piros kell gondolom .
Még nem vettem meg , mert van egy ugyan ilyen eladó használt is , először azt akarom megnézni . Viszont így legalább tudom hogy az L-es ebből a fajtából kicsi , XL-es a jó méret .

Csak legyen belőle akcijós mikor én megyek venni
Benike
Ő ki?
Megvetted? Olyan mint a Tschabié.
Ma elmentem és felpróbáltam a racer high end ketttyűűt , brutál masszív és nagyon kényelmes . Sztem annyit megér amennyit kérnek érte, sőt...
ez a nagy baj a moto2-vel nagyjából mind egy épített ronda ígyhát akár kijelenthetjük a hondának csináltak egy 600-as márkakupát
na meg nemutolsósorban egyszerűbb javítani nincs mindehol elektromos kütyü ami szivathat
Valencia, hétvége, spanyol bajnoki, Extreme kategória. Itt indultak a Moto2-es csapatok, többek között az MZ is itt készülgetett. Csak szabadedzésen mentek, versenyen még nem indulhattak, nemtommér . Elég jó időt futott West a géppel, ami egy átalakított WSS Stiggy Honda, Waldmanék építették át. Pikcsör :
a suzi egy olyan kultuszgép mint az mz úgyhogy még énis pedig nállam fiatalabb igaz nem sokkal de amolyan örömforrás ő is. cak az idén nagyon keveset ment