Fingom nincs, nem is érdekel, azok az ufók engem csattogós lepkével is elpicsáznának . Nem az elejében szokott menni a mutyizás, hanem a mezőny végében-közepében. Egyébként azokon a versenyeken, amelyeken én mentem, minden alkalommal Bambi végigslattyogott és megkérdezte mindenkitől, hogy szeretnénk-e, ha a dobogósok szétszednénk előttünk a blokkokat. Talán egyszer volt a többség kérése, hogy ne tekintsünk el ettől a szabálytól és mutassák meg a belsőségeket, természetesen nem volt semmi sumákság. Azoknak a kölyköknek a tyuning a fejében van (mint Neked, koma ). Ezért. Tehát mégegyszer mondom, nem akarta senki sem eddig elsumákolni a dolgot, mi, többiek tekintettünk el tőle, hogy ne szívassuk meg Őket. Ha nincs ilyen engedmény, természetesen automatikusan szereltek volna . Elég lesz így, papa ?
Az első 3 miért nem szedi szét automatikusan? ? ? ? ? Zolikám apukám eztet magyarázd meg! Ha így lenne az lenne a tuti! Emlékszem annó így volt és mégis ment a szédítés!
Na, egyelőre ne rugózzunk többet ezen az óvásosdin, messze van az még, meg kell is olyan, akit meg lehet óvni. Én csak egy embert ismerek, akit érdemes, de Ő nem szokott a közvetlen élmezőnyben menni és nálam amúgy is gyorsabb (monnyuk ki nem ). Egyelőre én személy szerint örülök, hogy Bambi felvállalja a szervezést, higgyétek el, marha sok b@szogatást kap Ő, érdemtelenül. Én mondom, ha engem csak tized annyit fincogtatnának, hamar szétcsapnék a fülek között, oszt' akkor lenne sírás-rívás . Soha nem volt téma az óvás, én egy alkalommal se voltam tanúja ilyennek, nem hinném, hogy rendszert csinálna belőle valaki. Ha meg igen, hamar kiveti a kis csipet-csapat, ahogy én ismerem Őket. Egyelőre örüljünk, hogy van valaki, aki a marha úri kedvünknek alkalmat ad, hogy kiélje magát, mindenki eldöntheti, hogy él-e vele, vagy nem .
Én személy szerint szeretnék, de ez így volt az idén is, aztán meg kőkemény válságosdi lett belőle. Majd kiderül. Uff!
Példa, csak neked:
Monynuk, te folyton előttem mész, soha nem tudlak kikerülni, mert jobb vagy.
HA olcsó az óvás, minden versenyen megóvlak, hogy szivassalak,és szerelj egy órát, és röhögök a markomban.
Ha nem olcsó, akkor ez nincs, és az óvás inézménye képes elérni a célját, míg ha olcsó, akkor pont nem.
Egyébbként, én úgy tudom, más márkakupákban, ahol dettó nem lehet tuningolni, ha valakinek a gépe gyanús, többen összedobják az óváspénzt, és kész.
Viszont, nem értem miért kell már eleve az óváson rugózni, amikor még híre hamva nincs az évnek, miért kell eleve úgyí hozzáálnni, hogy valakik csalni fognak.
Perzse, bizto van iylen, de ezt sosem értettem, aki csal, eslősorban magát csapja be,és hogy az miért jó, azt nem értem.
Eddig aki meglett óvva és tényleg nem megfelelő volt a motorja ,az vagy elismerte,vagy szétszedés után meglett mutatva,hogy hol tuningolt,és el is ismerte,nem volt probléma.De 4 év alatt ez kb 4 alkalomal történt,elég ritkán szerencsére.Általában a többség az megfelelő műszaki követelményű motorral versenyzett.
Ha esetleg nem az kerül az előkelőbb helyre akinek kellett volna, szerel/tet /heti
Köszönjük, készülünk:)))
Én személy szerint szeretnék, de ez így volt az idén is, aztán meg kőkemény válságosdi lett belőle. Majd kiderül. Uff!
Monynuk, te folyton előttem mész, soha nem tudlak kikerülni, mert jobb vagy.
HA olcsó az óvás, minden versenyen megóvlak, hogy szivassalak,és szerelj egy órát, és röhögök a markomban.
Ha nem olcsó, akkor ez nincs, és az óvás inézménye képes elérni a célját, míg ha olcsó, akkor pont nem.
Egyébbként, én úgy tudom, más márkakupákban, ahol dettó nem lehet tuningolni, ha valakinek a gépe gyanús, többen összedobják az óváspénzt, és kész.
Viszont, nem értem miért kell már eleve az óváson rugózni, amikor még híre hamva nincs az évnek, miért kell eleve úgyí hozzáálnni, hogy valakik csalni fognak.
Perzse, bizto van iylen, de ezt sosem értettem, aki csal, eslősorban magát csapja be,és hogy az miért jó, azt nem értem.