Most gurultam egy kört. El kellett mennem befizetni egy csekket, mert holnapra kell, de reggel mikor megyek akkor még nincs nyitva a posta, így hát felpattantam az MZ-re és beverettem a városba az eurocenteri postába. Persze egykeréken.
Köszönöm a jókívánságokat.
A héten vizsgáztam le 6 anyagból, mind sikerült, jövőhéttől beindul a 6 hónap vezetés. Ha 2 vasdarabon láttok egyensúlyozni néhány 100 tonnás szerelvényt, akkor gondoljatok arra, hogy lehet, hogy én vagyok az elején.
http://www.szocimotoros.hu/hu/...
Itt megtalálsz mindent, én ez alapján szerelem a telókat. Olajat én keverve használok bele, de szerintem jó lesz neked a sima, gyári olaj is, én használtam Valvoline-t, Castrol-t, most Motorex van benne. Nem éreztem semmi különbséget, de én már csak ilyen faseggű vagyok, nem értek hozzá ....
l égyszi valaki mondja meg nekem hogy ETZ első teleszkópba hágy deci olajat kell önteni?
és ha meg tudnátok mondani hogy milyen olaj kell bele potosan akkor azt nagyon megköszönném!
elöre is kösz!
Hehe, reaktivált alvóügynök, vagy miatököm ....majdnem be is alszok má' megint...
Olvasok én bőszen emzéfórumot, de egy kicsit sok volt a meló mostanság , csak erre volt energia
Köszönöm a jókívánságokat.
A héten vizsgáztam le 6 anyagból, mind sikerült, jövőhéttől beindul a 6 hónap vezetés. Ha 2 vasdarabon láttok egyensúlyozni néhány 100 tonnás szerelvényt, akkor gondoljatok arra, hogy lehet, hogy én vagyok az elején.