Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most gurultam egy kört. El kellett mennem befizetni egy csekket, mert holnapra kell, de reggel mikor megyek akkor még nincs nyitva a posta, így hát felpattantam az MZ-re és beverettem a városba az eurocenteri postába. Persze egykeréken.
Köszönöm a jókívánságokat.

A héten vizsgáztam le 6 anyagból, mind sikerült, jövőhéttől beindul a 6 hónap vezetés. Ha 2 vasdarabon láttok egyensúlyozni néhány 100 tonnás szerelvényt, akkor gondoljatok arra, hogy lehet, hogy én vagyok az elején.
Hijjnye! Rókakoma! A t_k_d nőjön bokáig !
Rókapimpó hun vagy
Hepibörzdéj
csak elcserézted a yamakkát
Csudálatos egy izé ....mondjuk egy fikálódásnál legalább nem törik le a fék, egyszerűen csak lefittyen
nem értelek mi a problem vele jó erős az a sávragacs
Én a Tesco-ban kapható VIP Car motorolajat használom...frankó kemény lesz, nekem ez vált be.
Helló!

Keresek etz 250-hez felső blokktartót komplett (a hengerfejnél).
Ha valakinek van légyszi írjon.S.O.S
Üdv!jimbo
Szerintem nem.
Ha sima hidraulika olajat teszek bele akkor nagyon kemény lessz?
http://www.szocimotoros.hu/hu/...
Itt megtalálsz mindent, én ez alapján szerelem a telókat. Olajat én keverve használok bele, de szerintem jó lesz neked a sima, gyári olaj is, én használtam Valvoline-t, Castrol-t, most Motorex van benne. Nem éreztem semmi különbséget, de én már csak ilyen faseggű vagyok, nem értek hozzá ....
l égyszi valaki mondja meg nekem hogy ETZ első teleszkópba hágy deci olajat kell önteni?
és ha meg tudnátok mondani hogy milyen olaj kell bele potosan akkor azt nagyon megköszönném!
elöre is kösz!
Ccakát !
Na én meg most
az elkövetkezendő egy 7 előre
megyek is
Good night mzlandia
Hehe, reaktivált alvóügynök, vagy miatököm ....majdnem be is alszok má' megint...
Olvasok én bőszen emzéfórumot, de egy kicsit sok volt a meló mostanság , csak erre volt energia

Végre má, hogy aktiváltad magad újra az emzé fórumba
azért megkel dolgozni na meg kell hozzá a csapatkapitáyn is
Jövőre KisDio sem nézőként szeretne jelen lenni a 24 óráson
nemsámli... a piros müzös csákó állandóan egykerekezik....
Na misu, ehhe' mitszólsz? Motorozás nélküli napokra ....
http://www.youtube.com/watch?v...
Óhh hát azért vagyunk mi itt ...............
Látod milyenek! Mindig szopnak, de nem szólnának!
köszi az emlékeztetést...