sziasztok azért majd figyelünk a két első kerekét emelgető mozdonyokra a versenyhez meg csak annyit hogy az idióta rosszizü dolgok sokkal tovább a fejekben maradnak ,jövőre ne igy legyen és akkor semmi gond
#9242 első felében a válasz.
Majd nyártól, ha rendesen levizsgázok mindenből és meg lesz a "mozdonyvezető jogsi", akkor utána rendesen mozdonyvezetőként alkalmaznak tovább.
Amúgy ez csak meló nekem, legalább tudom finanszírozni belőle a kétkerekű hobbimat.
Ja, mozdonyvezető gyakornok vagyok. 11 hónap elmélet és néhány vizsga után most kerültünk ki 6,4 hónap felügyelet alatti vezetésre, azután meg 1 hónap összefoglaló és hatósági vizsga. :D
Amúgy meg az a gyorsításos dolog nem hangzik kamunak, én is hallottam már ilyet, sőt!
Az egyik villanygép ami nekem is tanfolyami alaptípus a V63-as 5000 lóerős mozdony. Az a saját 118 tonnáját kb 10 másodperc alatt gyorsítja 100 km/h-ra, szóval van ott erő bőven.
Ugyan..minek kesztyű...lerepülés a motorról..átrepülés a motorháztetőn, szaltó, érkezés fenékre/talpra..:) :):) Nem kell lerakni a kezet ! ! ( ez nyílvánvalóan nem saját példa volt... )
Amúgy jól nekigyürkőztetek itt a billentyűzésnek, volt itt termés, míg dolgoztam ! Annak meg külön örülök, hogy senkivel sem szaladt el a ló, szeressem a kulturált "vitázást" !
gyorsabb voltála válasszal mint én a kérdéssel
Majd nyártól, ha rendesen levizsgázok mindenből és meg lesz a "mozdonyvezető jogsi", akkor utána rendesen mozdonyvezetőként alkalmaznak tovább.
Amúgy ez csak meló nekem, legalább tudom finanszírozni belőle a kétkerekű hobbimat.
Akkor mi is vagyon most mozdony pilóta leszel, lettél, vagy gyakszi
azé a kétkerekűzést/ami sűrűn csak 1 / fel ne add a két vascsíkosér
Amúgy meg az a gyorsításos dolog nem hangzik kamunak, én is hallottam már ilyet, sőt!
Az egyik villanygép ami nekem is tanfolyami alaptípus a V63-as 5000 lóerős mozdony. Az a saját 118 tonnáját kb 10 másodperc alatt gyorsítja 100 km/h-ra, szóval van ott erő bőven.
Amúgy meg valószínű, hogy a Déli pályaudvaron leszek állomási tartalékon kezdésnek.
Köszi a gondoskodást
egy év múlva meg csere újra
nemmis rossz üzlet
má csak nekem kellene megjelennem a boltba egy párért
De csak viccből !
ööö... izé... helyesbítek csak 990 Ft-ot tudtam lealkudni... de így is megérte
egy év garancia van rá...