Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegény kenguru..... ... De amúgy
Hello szaki
Jóvannnnnna te má gondoltad mit fogok kérdezni,
gyorsabb voltála válasszal mint én a kérdéssel
az adatlapján kendnek még nincsen photo tesék feltölteni
sziasztok azért majd figyelünk a két első kerekét emelgető mozdonyokra a versenyhez meg csak annyit hogy az idióta rosszizü dolgok sokkal tovább a fejekben maradnak ,jövőre ne igy legyen és akkor semmi gond
#9242 első felében a válasz.
Majd nyártól, ha rendesen levizsgázok mindenből és meg lesz a "mozdonyvezető jogsi", akkor utána rendesen mozdonyvezetőként alkalmaznak tovább.
Amúgy ez csak meló nekem, legalább tudom finanszírozni belőle a kétkerekű hobbimat.

Akkor mi is vagyon most mozdony pilóta leszel, lettél, vagy gyakszi
azé a kétkerekűzést/ami sűrűn csak 1 / fel ne add a két vascsíkosér
az jó fársztó lehet na sebaj azért ird meg ha méssz valamerre márcsak hogy tudjunk vigyázni magunkra
Ja, mozdonyvezető gyakornok vagyok. 11 hónap elmélet és néhány vizsga után most kerültünk ki 6,4 hónap felügyelet alatti vezetésre, azután meg 1 hónap összefoglaló és hatósági vizsga. :D

Amúgy meg az a gyorsításos dolog nem hangzik kamunak, én is hallottam már ilyet, sőt!
Az egyik villanygép ami nekem is tanfolyami alaptípus a V63-as 5000 lóerős mozdony. Az a saját 118 tonnáját kb 10 másodperc alatt gyorsítja 100 km/h-ra, szóval van ott erő bőven.
Ma még nem vezettem, meg holnap sem fogok (szabi).
Amúgy meg valószínű, hogy a Déli pályaudvaron leszek állomási tartalékon kezdésnek.
köszi Grabó
Ugyan..minek kesztyű...lerepülés a motorról..átrepülés a motorháztetőn, szaltó, érkezés fenékre/talpra..:) :):) Nem kell lerakni a kezet ! ! ( ez nyílvánvalóan nem saját példa volt... )
Áztasd be inkább sörbe, jól megdagad oszt' még vigyorogva cumizhatod is a hüvelykujjadat, ez egyszer senki nem szól meg érte

Köszi a gondoskodást
csak szójjjá osztán viszem a samut (10 kg betonytörő alkakmatosság)
Majd minden motrozás előtt összekalapálom a kezem, oszt jó lesz a nagyobb is
na azt mingyá gondoltam...
hát nem tom , sztem az L-es elfogyott (nekem az kellett) aszem XL még van... azé csörögj rá ha menni akarsz hogy van ééé... és hogy milyen méret...
Muszájnak nem muszáj, de ha kend biztonsággal el tudja végezni a mutatványt, én felveszem videóra
hííí... azér asztat inkább nem próbánám ki... , legalább is ha nem muszáj...
Amúgy jól nekigyürkőztetek itt a billentyűzésnek, volt itt termés, míg dolgoztam ! Annak meg külön örülök, hogy senkivel sem szaladt el a ló, szeressem a kulturált "vitázást" !
Akko tessék ebben járni munkába had kopjon
egy év múlva meg csere újra
nemmis rossz üzlet
má csak nekem kellene megjelennem a boltba egy párért
Na gratula, koma, masszív cucc! Ezzel aztán lehet kézenállva leszállni a motorról célegyenes végén .
De csak viccből !
bitang masszív egy cucc...
ööö... izé... helyesbítek csak 990 Ft-ot tudtam lealkudni... de így is megérte
egy év garancia van rá...