Ja!
A MAMSZ-ról van véleményem, a kisfiam motorozik a nyáron volt egy versenyük de miután feltettem ide a videot utánna jutott eszembe, hogy az edzőjének nehogy baja legyen belőle, mert versenyt csak a számomra megjegyezhetetlen nevű tolókocsis "hölgy" rendezhet MAGYARORSZÁGON. Ez szerintem vicc kategória.
2006.04.25-től minden, az MZ Klub Kupasorozat versenyein induló versenyző elfogadja, hogy amennyiben az első három hely valamelyikén végez, úgy a versenymotor hengerfejét automatikusan a Parc Fermé ideje alatt 20 percen belül lebontja vagy lebontatja a műszaki és technikai bizottság előtt, valamint a MAMS-ot képviselő személyek előtt!
Köszi!
Az Mz klubbon leskelődöm közben de Bambival még nem sikerült "összetalálkozni" ott irta hogy lesz uj kiírás arról hogy a motoroknak milyennek kell lenniük.
A kipufogó gyáritól eltérő elvezetése tilos! (Minimális módosítás, biztonságtechnikai okokra hivatkozva lehetséges.) No oszt most hogy van ez? Kipuvég csak gyári lehet?
Tavaly a veteránosok összefogtak, és mivel a mams sziveskedik nem rendezni versenyt, azért létrejött a szocformula összefogás, ahol kölünböző kategóriákban mehetnek az eddig indultni sem sem tudó motorok.
Az MZ kupa msfél év halódás után feltámadni látszik, ez a sorozat is a szocformula keretein belül lesz lebonyolítva.
Ugyan így lesz pl a simson kupa is.
Az MZ kupát Bambi illetve az MZ klub koordinálja a szocformulán belül.
Ez 2006-os kiírás, a rá következő évre már nem kellett teleaggatni a motorokat ilyen matricákkal, nem voltak szponzorok . A tipped jó, ha több a szponzor, kevesebb a nevezési díj, de sajnos az a világ elmúlt...
A MAMSZ-ról van véleményem, a kisfiam motorozik a nyáron volt egy versenyük de miután feltettem ide a videot utánna jutott eszembe, hogy az edzőjének nehogy baja legyen belőle, mert versenyt csak a számomra megjegyezhetetlen nevű tolókocsis "hölgy" rendezhet MAGYARORSZÁGON. Ez szerintem vicc kategória.
Az Mz klubbon leskelődöm közben de Bambival még nem sikerült "összetalálkozni" ott irta hogy lesz uj kiírás arról hogy a motoroknak milyennek kell lenniük.
Az MZ kupa msfél év halódás után feltámadni látszik, ez a sorozat is a szocformula keretein belül lesz lebonyolítva.
Ugyan így lesz pl a simson kupa is.
Az MZ kupát Bambi illetve az MZ klub koordinálja a szocformulán belül.