Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké gyertek mit szólnának a gyári kupplunghoz a tsben
Nem nekem kéne ugye?
honap meglátogatunk valószinű
pontosabban csak egye mondatot
De szokta! Viszont ha ez marad , én bizti nem tudnék menni, mert nekem csak az van! ( ha meggondónám magam)
van kalapja nincs kalapja vagy mi
Merhogy úgy emlékszem gyári volt a kiírásban!
Babettát nem szokta engedni réágebben Bambi, nemtom, hogy msot liberálisabb izét farag e.
Az enyémet le lehet venni!
A rendes Óvás összege 3000 Ft, amely helytállt óvás esetén visszajár az óvó személynek, ellenkező esetben a megóvott kárait enyhíti a teljes összeg!
Ja!
A MAMSZ-ról van véleményem, a kisfiam motorozik a nyáron volt egy versenyük de miután feltettem ide a videot utánna jutott eszembe, hogy az edzőjének nehogy baja legyen belőle, mert versenyt csak a számomra megjegyezhetetlen nevű tolókocsis "hölgy" rendezhet MAGYARORSZÁGON. Ez szerintem vicc kategória.
nagyon negativ vagy tesó várunk tőled egy mondatot
2006.04.25-től minden, az MZ Klub Kupasorozat versenyein induló versenyző elfogadja, hogy amennyiben az első három hely valamelyikén végez, úgy a versenymotor hengerfejét automatikusan a Parc Fermé ideje alatt 20 percen belül lebontja vagy lebontatja a műszaki és technikai bizottság előtt, valamint a MAMS-ot képviselő személyek előtt!
Kizárólag a gyári 5 sebességes típus engedélyezett! A váltó bármely részének könnyítése, mechanikai módosítása tilos! ! ! ! !
A malomkerék kizárólag öntöttvas lehet, könnyítése engedélyezett! Na most akkor gyári, vagy az ettől eltérő is lehet?
Köszi!
Az Mz klubbon leskelődöm közben de Bambival még nem sikerült "összetalálkozni" ott irta hogy lesz uj kiírás arról hogy a motoroknak milyennek kell lenniük.
Bambi azt mondta, hogy 1-2 hét és lesz új versenykiírás. Ez a 2006-os, 2010-ben lesz némi módosítás benne.
A kipufogó gyáritól eltérő elvezetése tilos! (Minimális módosítás, biztonságtechnikai okokra hivatkozva lehetséges.) No oszt most hogy van ez? Kipuvég csak gyári lehet?
Kizárólag a gyári megszakítós és a gyári elektronikus gyújtásjeladó elektronika használható! Babetta gyútás?
Kibaszott érdekes dolgok vannak benne!
Tavaly a veteránosok összefogtak, és mivel a mams sziveskedik nem rendezni versenyt, azért létrejött a szocformula összefogás, ahol kölünböző kategóriákban mehetnek az eddig indultni sem sem tudó motorok.

Az MZ kupa msfél év halódás után feltámadni látszik, ez a sorozat is a szocformula keretein belül lesz lebonyolítva.
Ugyan így lesz pl a simson kupa is.

Az MZ kupát Bambi illetve az MZ klub koordinálja a szocformulán belül.
Te nem kapsz!
Ez 2006-os kiírás, a rá következő évre már nem kellett teleaggatni a motorokat ilyen matricákkal, nem voltak szponzorok . A tipped jó, ha több a szponzor, kevesebb a nevezési díj, de sajnos az a világ elmúlt...
és az a sok reklám minek pénzt kapunk érte, nem vagy kevesebb a nevezési díj