Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne add el a yamakkát, mer aszongyák az igazán "NAGYMOTOROSOK VAGYUNK",
hogy a keletnémet gépcsodáink nem motorok , mer azcsakegyemzé
oszt majd te is nem motoros lennél hanem csak egy emzés
mint én
No
kend se igen írt még ide 1 h.sz.-ba ennyit
Nem azé mer baj leszne csak úgy meg találtam jegyezni
Suzinak azé csókolomot köszönne!
Nem vagyok olyan mint eggyesek, hogy új motor oszt nem tudok befordulni vele! Gondolom ismerős a helyzet! Szar lehet mikor egy öreg paripával elvernek mint a picsa! Nem vagyok képes felnőni odáig amit ez a gép tud! Utcára meg sokkal jobb mint az újabb gépek! Arról meg nem is beszélve, hogy nem kergetném magam öngyilkosságba ha neadj isten leérne az oldala!
ja ja csak már öreg
Nagyon jó kis paripa!
THX a segítséget! Még annyit ha már itt tartunk h a hátsókba?
Sorry a tudatlanságomért, de jobb ha megkérdezem!
add oda még a végén a nyakadon marad utánna meg csak a köjök fogja nyúzni
Mek mek! Árában nem akarják, Ócsóbban meg nem adom!
vegvanmég a jamakka vagy mostmár csak az élvezeteknek a müzzel
18 fok volt ma megis kergettem a gépet kend elővette vagy mán ehez is öreg
Igenis Herr General!
hova lettél M.Führer
pardon 0,75dl most néztem utána az ovasatomban
hogy hogy az enyémbe ennyi lett rakva és szet lett szedve egy hibátlan és abban is ennyi volt
Úgyhogy!
hogyan
0,9dl
Igen, kell bele olaj! pontos mennyiséget nemtudok mondani, töltsdd fel, a felesleget mikor rakod össze kiprüszköli magából úgyis =)
Jah, és sikeresen meg tudtuk oldani az alvázszámos gondot! Mutatok is nektek egy képet a vázrol! THX a segítségeket!
Sziasztok! hátsó telokba kell olaj vagy nem? mert én mikor szétszedtem folyt ki belőle de én furcsáltam mivel h ott a rugó! ha kell légyszi írjátok már le azt is hogy mennyit tegyek bele! köszi előre is!
Valami kipufogó tuning ötletetek nincsen? a hangra akarok rágyúrni igazán..nem érdekel a rezonátor. Valami tipp? ( xD és ne jöjjön senki azzal hogy vegyem le a dobot úgy jó hangos..:D:D:D)
Helló!

Keresek etz 250-hez felső blokktartót komplett (a hengerfejnél).
Ha valakinek van légyszi írjon.S.O.S
Üdv!jimbo