Mert ha szar a kúp... valószínűleg az előzö emberkéknél is lepörgött... akkor nem fogok főtengelyt meg kúpot cseréni mert nekem nem ér annyit az egész....
akkor mi a fa..omnak turáztatsz itt bennünket ha ugyse érdekel?!hegeszd fel üsd szét minket meg hagyjál békén! a könyököm kivan már a sok önjelölt okostól csak szétbuzerálni tudják a szerencsétlen motorokat
Úgy vettem, hogy le volt róla esve... anya is fel volt lazulva... olaj se volt benne, csavarok hiányoztak... Nem hozzá értő emberkénél volt. Nem tudták megcsinálni...
Ez igyvan... de 6 ezerért vettem az egész MZ-t és nem fogok kuplungot meg főtengelyt cserélni rajta, hanem felhegesztem rá mert tök nem érdekel h hoyg van megoldva... mert ugyis szét lesz küddve azt megy a mék-be vagy olcson el lesz adva.... Ha vmi gyári szépségről lenne szó, természetesen nem csinálnám ezt. :D
lerágtuk már ezt a csontot párszor nincs mágusolás téglapor stb ha jó a főtengely kup meg a kupplung kup is kézzel tisztán szárazon felrakom dekni után meghuzom az anyát soha nem jön leha valami nem jó a dolog csak kókányolás
Ezek pedig a versenyek:
2011. Április 16. Kecskemét
2011. Május 21. Kalocsa
2011. Június 11. Gyöngyös - Brezova
2011. Július 16. Máriapócs
2011. Július 30. Kakucs
2011. Szeptember 17-18. Balassagyarmat
Teljesen ingyenesek a nézőknek.
MZ Racingesek!
Mikor és merre vannak edzések,vagy általában merre pályáztok a legtöbbet?
Kiszeretnék menni mint néző!
Előre is köszi!
Üdv:Petya
Hát ő meg vajon ki?:D
Tudnátok segíteni mitől lehet az hogy 4 és fél 5ezer körül elmegy a töltésem és kigyullad a lámpa?4ezer alatt még jó.
Szétvág az ideg!
vedd le és nézd meg ,de lehúzóval próbálkozz de ha eddig rajta maradt nagy esély van rá hogy ok minden,hajrá