Nagyon jó versenyeket láttunk,a pálya birók is jók voltak.Mi sajnos ezt kihagytuk anyagi és egyéb sport sérülések miatt .Kisdió és Sensei is jót mentek,Senseit személyesen készitettem fel .Mz -t nézni kivűlröl félelmetes volt,csak annyit Zsombornak 57körül adta ki a pálya ,szóval Űr idő voltak esések,hál isten senki sem sérült komolyan.Mindenkinek gratulálok aki ott volt a rajtnál
na itt a csipás reggel tegnap már olyan késő volt mikor hazaértünk hogy nem irkáltam.érdekes nap volt.jó futamok pörgés küzdelem.kisdio hozta a dolgát kategoria második mind a két futamban csak a nagyobb/erősebb motorok voltak előtte.kb 25 motor a veteránban első edzésen elment a kedvem a pályától nem találtam hol kéne menni.időmérőn már biztatóbb volt a helyzet akiket magam mögött kell tartanom ott vannak.első verseny rajt elb..,om mindenki elmegy de pár kanyar után már visszaveszek pár helyzést repül a motor.aztán annyira jól megy hogy szó szerint repül szokásos szitu jobbos kanyar mz fekszik mezőny elmegy.semmi különös felállás betolás megyünk tovább ez a verseny elment..kicsit később piros zászló kis németh nagyot esett elvitte a mentő szerencsére semmi nagy baja nem lett.nekem uj lehetőség uj rajt,ezt is elcsinálom de a 9 kör alatt visszajövök a helyemre az egész hétvégén a mogyorósi peti barátommal csatáztunk.sajnos azt nem tudtam hogy ilyenkor a két részfutam idejét összeadják és az lesz az eredmény igy a bukás miatt csak mögöttük végeztem.az mzseknél szikrázó küzdelem mindenki harcol valakivel van bukás is de semmi komoly grabó jól ment mihu is bár neki nem volt szerencséje egy bukás utáni tumultusban visszaesett pár helyet második futam már óvatosabb nem estem és enyém lett a kat. ötödik bár a motor már nem akart 4ezer alatt menni sak dadogott.jó kis verseny volt üdv dio
tesókám ez nem kérdés racingolni kell!bármi esik mi már ott leszünk be vagyunk pakolva igaz nem sok idő volt a motorokra mert 1/2kilenckor hagytam abba a melót de legalább a benzinrevaló megvan reggel indulás aztán mindenki derül ott találkozunk ha hazaértünk irunk mi volt.luxvorék is szabadjára engedik a loerőket az e*ringen ugyhogy lesz esemény a hétvégén bőven benzingőzös pünkösdöt mindenkinek üdv dio
Szasztok!Valakinekk esetleg egy jóárasított ETZ 250 tankja? Külső nem kényeg,belül anná ikább.............ja és horpadás az ne legyen nagy rajta...... Csak ennyi lenne
hát tanár nem vagyok,csak a hegesztő suli van a mami mellett,(amit ott végeztem)és már régen ismerek ott mindenkit.szerintem a nézőknek mindig ingyenes! aki ott tanár,az a Lecsó,és a Zsombor.neki is szoktam hegeszteni kipuffot.
Köszönöm, majd szólok ha aktuális lesz a dolog:), Ha jól tudom MAMI-s tanár vagy, és érdeklődnék, hogy van ez a kupasorozat, tavaly ingyenes volt a nézőknek, idén is az? konkrétan a szombati brezovai futamra lennék kíváncsi:)
Diosensei jól mondja amúgy, esik-fúj, mi ott leszünk ! Ma is ott voltunk , jó volt !
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_etz-4828863