Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én értem. :) Nem vagyok értetlen hülye. Csak mi egymást nem értjük. Tudom hogy nem a csavar tartja fent. DE nála ez tartaná fent mivel kúp a kúpon nem áll meg. És ezért kéne pluszba neki felszorítani. És ez így működne a legolcsóbban és hatékonyabban persze a felhegesztés is egy módszer de az nem igazán oldható kötés mind tudjuk. :)
hidd el,nem attól nemfog lepörögni,h. kivan hézagolva! ! !
kapott már a racing masina másik kuplungot?az volt a gond vagy más is lehet még?!
hát ja valami hasonló jó lenne.van már egy de az borzasztó rozsdás belül mire kipucolom félek kilyukad, sok apro ponton ha erszt ki lehet dobni
Nem az enyém Senesi csak feletettem a képet mert tetszett.
Gondolom kelett vón?
neked azért kellett oda hézagoló mert a régebbi trophy ts kuplungagy 5mmrel rővidebb más a kiemelőkar hozzá.felszerelhető csak figyelni kell a távolságokra
jó hát legyen úgy én elhiszem. Nézd de itt már mellékes hogyan van gyárilag nála is úgy kell megcsinálni és nem lesz vele gond!
hello tomi az a kawa tank a tied?
Ehun vagyok e!
Itt esz a fene a polákoknál Wroclaw-ban már egy ideje, haza se nagyon jutok, nemhogy motorozni legyen időm . Azé' mindennap olvasom én ám a fórumot, csak most nem sok mindenhez tudnék hozzászólni ...de ha hazajutok innen végleg és még tart a nyár, csinálok egy nagy turnét: körbejárom az összes pályát, mindenhol elmotorozgatok egy-egy napot, hogy behozzam a lemaradást !
nem a csavar tartja a kúpon a kuplungot! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! annak semmi köze hozzá,azt csak a faragók csinálják,h kihézagolják a rést.ha a csavar tartja már régen rossz!
Nekem viszont volt! Ezt elhiheted. Mert a kuplung agy nem érte el a csapágyat tehát hiába húztam meg a csavart nem tudta felhúzni a kúpot a kúpra csak az tartotta ahogy felütöttem és mikor meglazult egy nagyobb gáznál már le is fordult. De nekem mindegy. Az enyém se volt hibátlan tiszta karc volt a belseje és mégis jó volt utána miután beraktam azt a kis távtartót. A ts nek nem ugyan az a kuplung agya mind az etz nek nem olyan hosszú az agy közepe hogy elérje a csapágyat legalábbis nekem ilyen volt. Segítség képen írtam csak le. De mondom nekem mindegy.
mivel ritka a sérülésmentes felni,7ért tudok csak adni!tuti hibátlan!ha nem kell,majd e bayon elviszik a duplájáért!
nincs ott kitöltendő hézag,nem kell oda semmi!
Kicsit visszaolvastam és láttam hogy valaki feldobott egy kuplungos témát nem is sokat segítettek itt ebben a témában nekem is volt egy "cross" mz de nekem volt egy kb 1 cm távolság a kuplung agy ami ugye a kúpos része és a csapágy között amit leszorítotok a nagy csavarral ne én elvágtam egy csapágyat és annak a belső kérgével hézagoltam ki a hiányzó rész és utána soha nem pörgött le többet.
150 ETZ karbiért mennyit kérsz?
Luxcimaxi mikor lesz menet?
Boxold be magad, oszt jelentkezz a kéróért!
Grabowskival mi a lótütülő van? Tud róla valaki? Pajtás jelentkezz!
Hali! Sztem vegyél újat! Mofától ha van ismerős akinek van kedvezménye 8 rugó körül megvan! Ja és nem alu!
Legvékonyabb... 1,65"?!?
háteze?:D
megmaradt pár alkatrészem ami eladó!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Köszönöm Tomi!:) Biztosan kifogok nézni 1-2 edzésre,mostantól figyelemmel kísérem h mikor hol! ....és a Kakucsi versenyen az 100% h ott leszek! Itt lakok tőle 18km-re!
és milyen széles kéne?