Én értem. :) Nem vagyok értetlen hülye. Csak mi egymást nem értjük. Tudom hogy nem a csavar tartja fent. DE nála ez tartaná fent mivel kúp a kúpon nem áll meg. És ezért kéne pluszba neki felszorítani. És ez így működne a legolcsóbban és hatékonyabban persze a felhegesztés is egy módszer de az nem igazán oldható kötés mind tudjuk. :)
neked azért kellett oda hézagoló mert a régebbi trophy ts kuplungagy 5mmrel rővidebb más a kiemelőkar hozzá.felszerelhető csak figyelni kell a távolságokra
Ehun vagyok e!
Itt esz a fene a polákoknál Wroclaw-ban már egy ideje, haza se nagyon jutok, nemhogy motorozni legyen időm . Azé' mindennap olvasom én ám a fórumot, csak most nem sok mindenhez tudnék hozzászólni ...de ha hazajutok innen végleg és még tart a nyár, csinálok egy nagy turnét: körbejárom az összes pályát, mindenhol elmotorozgatok egy-egy napot, hogy behozzam a lemaradást !
nem a csavar tartja a kúpon a kuplungot! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! annak semmi köze hozzá,azt csak a faragók csinálják,h kihézagolják a rést.ha a csavar tartja már régen rossz!
Nekem viszont volt! Ezt elhiheted. Mert a kuplung agy nem érte el a csapágyat tehát hiába húztam meg a csavart nem tudta felhúzni a kúpot a kúpra csak az tartotta ahogy felütöttem és mikor meglazult egy nagyobb gáznál már le is fordult. De nekem mindegy. Az enyém se volt hibátlan tiszta karc volt a belseje és mégis jó volt utána miután beraktam azt a kis távtartót. A ts nek nem ugyan az a kuplung agya mind az etz nek nem olyan hosszú az agy közepe hogy elérje a csapágyat legalábbis nekem ilyen volt. Segítség képen írtam csak le. De mondom nekem mindegy.
Kicsit visszaolvastam és láttam hogy valaki feldobott egy kuplungos témát nem is sokat segítettek itt ebben a témában nekem is volt egy "cross" mz de nekem volt egy kb 1 cm távolság a kuplung agy ami ugye a kúpos része és a csapágy között amit leszorítotok a nagy csavarral ne én elvágtam egy csapágyat és annak a belső kérgével hézagoltam ki a hiányzó rész és utána soha nem pörgött le többet.
Köszönöm Tomi!:) Biztosan kifogok nézni 1-2 edzésre,mostantól figyelemmel kísérem h mikor hol! ....és a Kakucsi versenyen az 100% h ott leszek! Itt lakok tőle 18km-re!
Gondolom kelett vón?
Itt esz a fene a polákoknál Wroclaw-ban már egy ideje, haza se nagyon jutok, nemhogy motorozni legyen időm . Azé' mindennap olvasom én ám a fórumot, csak most nem sok mindenhez tudnék hozzászólni ...de ha hazajutok innen végleg és még tart a nyár, csinálok egy nagy turnét: körbejárom az összes pályát, mindenhol elmotorozgatok egy-egy napot, hogy behozzam a lemaradást !
http://www.kepesmotor.hu/motor...