Hali!
2pont ,qva jó volt,a pályát szokni kellett volna még egy picit,nekem lassan ülepszik le az iszap Bendi mint állat úgy ment,hátúl a nagy placcon beszarás jelző berendezés mindig kapcsolt ott vesztettem el a fonalat,de akkora élmény volt
Nagyjából akkora összeg, hogy olcsóban kijössz, ha papírosat veszel.
Ráadásul szerintem nem is lehetne rendszámoztatni, ha semmilyen papírja sincs.
Megoldás lehet, ha veszel egy rendes rendszámos csupasz vázat üres blokkal (vázszám, motorszám stimmeljen a forgalmiban lévővel) és a már meglévő papír nélküli gépből átpakolsz mindent abba.
oké köszi
olyan volt vele hogy nem idönként nem volt szikra hanem mondjuk megrugom akkor (csak mondok valamit ) 10x kell neki szikrát leadni de minden második vagy 3. szikra nem volt
ha ráadod a gyujtást a kapcsolóval a megszakitónál ott kell lenni a hat voltnak ugy emlékszem sima zöld vezeték.ha nincs akkor valamit összecseréltél vagy valahol elveszik a delej.ha ott van akkor szikráznia kell.ha mégse akkor nézd végig a megszakitótól a gyertyapipáig hol tünik el az áram nem egy nagy dolog végigmenni rajta.
üdv
aki ért a ts gyujtáshoz az legyen szíves segítsen nekem
tudom hogy az egész egy nagy rakás szar de hátha nem kell újat vennem
aza gond hogy nincs szikra
megszakítot kondit kicseréltem de semmi, a szénkefék meg szikráztak mikor megróbáltam betolni
valakinek ötlet? köszi
csak ugy hogy felcsavarozod nem,ki kell marni-esztergálni a helyét csak akkor érdemes kinlódni vele ha szétszeded a blokkot Tomi mindjárt szombat! már mi is kezdünk beizgulni!
le tudná írni valaki a kalocsai teljes eredmémnylistát? (esetleg időeredményényekkel együtt, edzésidők, versenyen köridők, stb)
2pont ,qva jó volt,a pályát szokni kellett volna még egy picit,nekem lassan ülepszik le az iszap Bendi mint állat úgy ment,hátúl a nagy placcon beszarás jelző berendezés mindig kapcsolt ott vesztettem el a fonalat,de akkora élmény volt
Ráadásul szerintem nem is lehetne rendszámoztatni, ha semmilyen papírja sincs.
Megoldás lehet, ha veszel egy rendes rendszámos csupasz vázat üres blokkal (vázszám, motorszám stimmeljen a forgalmiban lévővel) és a már meglévő papír nélküli gépből átpakolsz mindent abba.
Tudna valaki segíteni hogyha full papír nélküli 250es etz-t akarok rendszámozni stb nagyjából milyen összeg lenne ez?
olyan volt vele hogy nem idönként nem volt szikra hanem mondjuk megrugom akkor (csak mondok valamit ) 10x kell neki szikrát leadni de minden második vagy 3. szikra nem volt
aki ért a ts gyujtáshoz az legyen szíves segítsen nekem
tudom hogy az egész egy nagy rakás szar de hátha nem kell újat vennem
aza gond hogy nincs szikra
megszakítot kondit kicseréltem de semmi, a szénkefék meg szikráztak mikor megróbáltam betolni
valakinek ötlet? köszi
KAFA nagyon.:)
Üdv!
Széles utat!