Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm! 250-es témában még "amatőr vagyok".... Tudnál mondani valami tippet, hogy hogyan rakjam fel jól a kuplungot? Zsírtalanítás, téglapor és felütni?
Ats azt mondta nem ért rá, csak holnapra lesz kép MZ-el kezd befo.tok
dió a motyo a tiéd mondtam
az a lehuzószerszám menete igy tudod leszerelni a kupplungot a kupról lehuzóval
vétel
Meg tudná valaki mondani hogy arra a menetes részre mi kell? Ha anya, akkor az mit fog fel? Így vettem, hogy semmi sem sem volt ott, és robbantott ábrán se látszik.
beszorultak a garázsba figyu tesó kezdem összeszedni a 24hs dolgokat mi van azzal a xenonnal amit emlitettél?
sehun senki
nem biztos hogy mindig csuszott de hogy egy csomó nyomatékot elvesztettél az tuti/abból a sokból ami van/
Azt mondod eltúloztam?
De miért nem öltött akkor már villanymotor jelleget a motorom?
na ez a hozzáállás a jó az utolsó futamban az utolsó helyért csatáztunk a molnár p20 párossal/sikerült elhoznom a helyet / de nekem az egész napi kinlódás szerelés defekt esés ellenére ez adta az egész dolog értelmét jó buli volt!tomi én felraknék egy majdnem gyári kicsit könnyitett kupplungot az öt lamellával könnyebb festegetni is
Amúgy a Salgótarjáni síküveg gyárban készült.
Polír guplung jobban csússzon az olajba ne fogja annyira vissza a motrot, láttad még a lamellák is könnyítettek voltak benne.
bocsánat kuplungot
menj már te üveg kuplongot használsz kiadta ezt
Sensei gratula kisdiónak és neked is ,qva jó hétvége volt,mentünk ahogy mentünk de boldogan 2napja vigyorgok és ez számit a kép mindent elárul
összeszoritva ha kisebb a hézag a külső ház és a hátsó nyomólap között 1 mmnél akkor már nem szorit
talán nem lesz harakiri intézzél egy helyet légyszi!
Lehet hogy nem a gyujtással lesz probléma, a kuplungtárcsáim hülyére vannak kopva.
A saját lesifotósunkat várjuk.
Konkrétan 5.-én lesz a börze. Intézzek helyet ? Akkor megbocsátassz?
mi már felraktuk a galériát
a jövőhétvége az nem a mostani hanem a következő úgy értsem?akkor lesz szolnokon börze?szerintem megyek ja tomi a mohamedánért még számolunk ugy elállitom a gyujtásod hogy csak na!