Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó,MZ nyakbavaló.
egy 250es !enduró,de ha akarod cross 40 és 65le között van.nem azért mert 300as!
És ezekkel kapcsolatban valami tapasztalat?
Gyárilag nincs kiegyensúlyozva ehhez a tömegű dugóhoz. Bár a dinamikus kiegyensúlyozás is csak egy adott fordulatra "ér". Szóval ez a kiegyensúlyozotlanság eleve egy relatív kérdés.

Az enduros összefüggést nem értem.

Nem széria lesz.
Létezik Lengyel,és Török is
miért jó a 300as etz?amikor a főtengely nincs hozzácentírozva!és egy 250es enduró (2t)is 40 le.kell egy karbi,és egy jó cső,és máris tud annyit mint egy 300as.
ETZ300-hoz létezik valami normális minőségű 75.5-ös vagy közeli méretű dugó, ami nem ambika és társai c. történet?
általában a nagy gázkarhoz a bowden hosszaban lóg ki a házból.ezért a házból kell levenni.hogy mennyit az a helyszinen derül ki.
csak mondták hogy a gázbowdent kéne valahogy átalakitani hozzá mert a gyári nem jó bele
amilyet kíván.........
gyorsgázkaron miylen átalakitás szükséges a bowdennel?
annyi hogy én még csináltam a lánckerék tengelyére egy távtartót és a láncvédőbe egy akkora perselyt ami a láncvédőbe beleszorul és pont átmegy rajta a tengely is
talma 125 ös gépén,(KB60le)125 széles gumi van!az rs aprilián is max 140,ami kb 40 le.ha azt akarod,h. álló helyzetbe ne dőljön el,neked a 140es gumi kell!
ennyi!
Köszi
Nagyon egyszerű.Fogod és beletolod a meghajtóperselyt.Látni fogod hogy a láncédőn a furat sokkal lejebb esik mint ahogy a perselyben van a menet.Fogod és ahol bedugod a perselyt onnan elég sokat lereszelsz én pl flexel lamellás koronggal.Mikor annyira belemegy a persely hogy a lyukak stimmelnek kész is vagy ezen akcióm óta kb 6ezer km van benne és tökéletes.
ja 125ös etz-re
hali
140/70 16 os gumi etz-re hátra nagy vagy még elmegy?

http://www.r17.hu/index.php?pa...
mit faragsz Tomikám?60 lóerőt?
szóval akkor fél litert elosztok 2 felé és késsz
köcc
így nehéz segíteni,mert minden láncvédő más!a lényeg,hézagolgatni kell......hívj,és elmondom!
és a multifilter támogatja :D
A főfékhenger szétszedésében tud valaki segíteni? Valahol ereszti az olajat.
"meglehet a maszekot is csinálni tartósra" Erre értettem.