Sziasztok! Tegnap óta vagyok mz tulajdonos, és olyan problémám van, hogy a hátsó keréknél a km-óra hajtótengelyén mindig szétmegy a fogazás. Az előző tulaj azt mondta, hogy már 2-t is rakott bele, de mindegyiket tönkretette pár perc alatt. Szerintetek mi lehet a baj?
Üdv márkatársak!
Felújítottam egy szörnyen meggyötört 250-es ETZ-t, viszont az első fék főfékhengere kibabrált velem,hiába lett felújítva,(mint utólag kiderült silány után gyártott cuccokból), sajnos engedi a fékfolyadékot,ezért a festés egy része is megsérült. Sajnos már nem nagyon tudunk rajta mit kicserélni,ezért egy másik motor főfékhengerét szeretném feltenni rá. Ebben szeretném kérni a segítségeteket,tapasztalatokat,hogy mit érdemes, mik a tapasztalatok. Előre is köszönöm!
még jó hogy ipari méretben kented a ragasztót a szivacsra és annyit törödtél a felületi érdességgel,és csak 1 doboz féktisztitót fújtál rá,igy legalább a kukát egyben tartva tudod kidobni
Felújítottam egy szörnyen meggyötört 250-es ETZ-t, viszont az első fék főfékhengere kibabrált velem,hiába lett felújítva,(mint utólag kiderült silány után gyártott cuccokból), sajnos engedi a fékfolyadékot,ezért a festés egy része is megsérült. Sajnos már nem nagyon tudunk rajta mit kicserélni,ezért egy másik motor főfékhengerét szeretném feltenni rá. Ebben szeretném kérni a segítségeteket,tapasztalatokat,hogy mit érdemes, mik a tapasztalatok. Előre is köszönöm!
jó éjt
nem kapok levegőt
jóccakát emberek!
muszály mennem, mer má röhögtem annyit az elmúlt pár perc alatt
félek, hogy nem tudok elaludni