Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem még a simon is nehézségeket okoz néha
vételen ezt nézd Varga mit találtam

http://youtu.be/zT0J_leB0nE
Jut eszembe SENSEI!
A Suzin lévő üléspúp az kitől van, ha nem szigorúan titkos.
simson a múltéééj. MZ TS 125.......kezdésnek megfelelő? nézd meg a képeim!
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy ma beindítottam a motort elég nehezen indult és ha húztam neki kb 4ezer fölött mintha leállt volna aztán újra ment mintha kihagyott volna a gyújtás......a gyújtás jó és miután elindultam vele menet közben jóvolt de üresben alig akart pörögni....
A simsonod árából össze lehet hozni egy ETZ-t.
Jó hát ahoz némi píííz is kénee.
Jááájjj de szíp fénykép má megint, mosmá remélem jó is lesz.
Már pedig az annyi.
Mz kupás matricát ki kell érdemelni. El kell jönni racsingolósnak és akkor adok.
Valaki mondja meg légyszi mekkora a 250 TS karbiban a gyári szívató fúvókája?
Vargatomi köszönöm szépen 32 ezer :D
Őszintén kevesebbre számítottam de nem vészes annyira :)
Sziasztok!

Tomi!
Ilyen MZ kupás matricát lehet kapnivalahol? sima hobbi motorra is,vagy csak a tagok motorjain szerepelhet?
Bocsánnat a hülye kérdésért,de érdekelne!

Köszi,üdv:Petya.
Munkahelyen vagyok.
Dolgozom?
tomi látom nagyon ráérsz
kell az eredetvizsga azzal kell kezdened feltéve ha nem alkudod bele hogy azz eladó csináltassa meg elvileg neki kellene.egyébként gugli a barátod egész oldalak vannak átiráshoz regadóhoz stb mindent megtalálsz
Sziasztok!
-Új vagyok itt a fórumon, segítségeteket kérném , egy amatőr kérdésben!
-Holnap veszek egy 250 es etz-t is igazából, azt nem tudom h eredet vizsgára el kell e vinnem vagy sem?
Volt aki azt mondja már nincs eredet vizsga van aki igen , teljesen bizonytalan vagyok ... Vagy csak biztosítás kötés, törzskönyvel forgalmival, adásvételivel mehetek így okmányirodába átíratni v még eredet vizsgára is vinnem kell ? Legyetek szívesek segíteni!
És még annyi kb: mennyibe kerül az átíratás?
Köszönöm, aki segít!
szép napot sziasztok
köszi,de még az enyémet se tudom használni :)
Nekem is van pár sajátos megoldásom de azok simsonhoz vannak. :)
nekem van 250 karbim csere nem érdekel hátha te tudod használni.
mennyit adnál érte? mindene megvan fullra felszerelve és persze ha reális árat mondasz,akkor akár postázom is!
Kapott szép uj lamellákat, lecseréljük a babetta gyujtást, mert BaziJoe nagyon agitál. A kipufogóm még lehet hogy bűnös, olajosnak apszolut nem olajos csak utángyártott darab és nem tudom hogy ez miatt hány pacit vesztek. Megnézem majd egy másik kipufogóval a jövö héten hogy hogy muzsikál. Az elmúlt két hétben már egy párszor szétszedtük, de nem találtunk a kuplungon kívül más problémát.
van a hegesztésnél jobb!nem is gondolnád milyen egyszerű!(saját fejlesztés és titkos) a hegesztés kilágyítja a főtengelyt és elszokott törni ott!tapasztalat!(20 éve van etz m,a sajátom még sosem esett le,és már másoknak is generáloztam pár blokkot! ! ! ! ! ! ! )