Sziasztok!
Mitől lehet az hogy ma beindítottam a motort elég nehezen indult és ha húztam neki kb 4ezer fölött mintha leállt volna aztán újra ment mintha kihagyott volna a gyújtás......a gyújtás jó és miután elindultam vele menet közben jóvolt de üresben alig akart pörögni....
Tomi!
Ilyen MZ kupás matricát lehet kapnivalahol? sima hobbi motorra is,vagy csak a tagok motorjain szerepelhet?
Bocsánnat a hülye kérdésért,de érdekelne!
kell az eredetvizsga azzal kell kezdened feltéve ha nem alkudod bele hogy azz eladó csináltassa meg elvileg neki kellene.egyébként gugli a barátod egész oldalak vannak átiráshoz regadóhoz stb mindent megtalálsz
Sziasztok!
-Új vagyok itt a fórumon, segítségeteket kérném , egy amatőr kérdésben!
-Holnap veszek egy 250 es etz-t is igazából, azt nem tudom h eredet vizsgára el kell e vinnem vagy sem?
Volt aki azt mondja már nincs eredet vizsga van aki igen , teljesen bizonytalan vagyok ... Vagy csak biztosítás kötés, törzskönyvel forgalmival, adásvételivel mehetek így okmányirodába átíratni v még eredet vizsgára is vinnem kell ? Legyetek szívesek segíteni!
És még annyi kb: mennyibe kerül az átíratás?
Köszönöm, aki segít!
szép napot sziasztok
Kapott szép uj lamellákat, lecseréljük a babetta gyujtást, mert BaziJoe nagyon agitál. A kipufogóm még lehet hogy bűnös, olajosnak apszolut nem olajos csak utángyártott darab és nem tudom hogy ez miatt hány pacit vesztek. Megnézem majd egy másik kipufogóval a jövö héten hogy hogy muzsikál. Az elmúlt két hétben már egy párszor szétszedtük, de nem találtunk a kuplungon kívül más problémát.
van a hegesztésnél jobb!nem is gondolnád milyen egyszerű!(saját fejlesztés és titkos) a hegesztés kilágyítja a főtengelyt és elszokott törni ott!tapasztalat!(20 éve van etz m,a sajátom még sosem esett le,és már másoknak is generáloztam pár blokkot! ! ! ! ! ! ! )
http://youtu.be/zT0J_leB0nE
A Suzin lévő üléspúp az kitől van, ha nem szigorúan titkos.
Mitől lehet az hogy ma beindítottam a motort elég nehezen indult és ha húztam neki kb 4ezer fölött mintha leállt volna aztán újra ment mintha kihagyott volna a gyújtás......a gyújtás jó és miután elindultam vele menet közben jóvolt de üresben alig akart pörögni....
Őszintén kevesebbre számítottam de nem vészes annyira :)
Tomi!
Ilyen MZ kupás matricát lehet kapnivalahol? sima hobbi motorra is,vagy csak a tagok motorjain szerepelhet?
Bocsánnat a hülye kérdésért,de érdekelne!
Köszi,üdv:Petya.
Dolgozom?
-Új vagyok itt a fórumon, segítségeteket kérném , egy amatőr kérdésben!
-Holnap veszek egy 250 es etz-t is igazából, azt nem tudom h eredet vizsgára el kell e vinnem vagy sem?
Volt aki azt mondja már nincs eredet vizsga van aki igen , teljesen bizonytalan vagyok ... Vagy csak biztosítás kötés, törzskönyvel forgalmival, adásvételivel mehetek így okmányirodába átíratni v még eredet vizsgára is vinnem kell ? Legyetek szívesek segíteni!
És még annyi kb: mennyibe kerül az átíratás?
Köszönöm, aki segít!
szép napot sziasztok