Egyetértek T.R.K-val, ne álljanak keresztbe a kerekek, a többi javítható. Meg persze attól is függ mennyiért tervezed venni, mert amelyik már "krosszosított" az szerintem felejtős.
Sziasztok!
a jövő hónapban vagy azután szeretnék venni egy ETZ 250-est vagy 251-est, első motorom lenne, és sok jót hallottam róla, de mivel annyira még nem ismerem, csak olvasgattam róluk, így szerintem jobb helyre nem is írhatnék :)
Tanácsaitokat szeretném meghallgatni, hogy mikre kell figyelni egy ilyen motor fenntartásánál, illetve vásárlásnál mit nézzek meg, persze viszek szakértőt is, de azért nem sík hülyén szeretnék odamenni :)
szóval mire figyeljek ha ilyen motort szeretnék, és ha már megvan mire figyeljek oda, karbantartás, stb. :)
előre is köszönöm a hasznos válaszokat : ) Széles utat srácok!
Üdv!
hát ezaz........mondjuk én nem rakok skf et mzbe,mert az árához képest nem tud annyit!meg mire tönkremenne,bármelyik is,úgy is szét kel szedni,ha más miatt nem,a hajtókar miatt....tehát,"túl jó"etz be skf csapágy!
Sziasztok!azt szeretném kérdezni hogy van 1 mz ts 125cm3 és 6v 11ah aksi volt benne de már meghalt teljesen de lenne 1 6v 12 ah akumlátor az jo-e belle? elöre is kösszönöm a válaszotokat üdv bence
Bontódik az MZ-m.Ha valakinek valami kell róla olcsó pénzért hozzájuthat valamint csere is érdekel szükségem van ETZ 250 hengerre,komplett kuplungra,gyújtás felőli deklire,125 ös etz hátsó kerékre(alu)
Elérhetőségem:
06306934140
kokany.szabi@hotmail.com
a jövő hónapban vagy azután szeretnék venni egy ETZ 250-est vagy 251-est, első motorom lenne, és sok jót hallottam róla, de mivel annyira még nem ismerem, csak olvasgattam róluk, így szerintem jobb helyre nem is írhatnék :)
Tanácsaitokat szeretném meghallgatni, hogy mikre kell figyelni egy ilyen motor fenntartásánál, illetve vásárlásnál mit nézzek meg, persze viszek szakértőt is, de azért nem sík hülyén szeretnék odamenni :)
szóval mire figyeljek ha ilyen motort szeretnék, és ha már megvan mire figyeljek oda, karbantartás, stb. :)
előre is köszönöm a hasznos válaszokat : ) Széles utat srácok!
Üdv!
Elérhetőségem:
06306934140
kokany.szabi@hotmail.com
Nagyon fajin!