Nekem utángyártott láncvédő van rajta a többi része még eredeti,és nekem is ugrál kb 30ig és csak utána mér rendesen.Az a baj ezzel az utángyárottal hogy a meghajtótengely perselyét belekell faragni hogy jó helyen legyen másképp elég hamar szétmegy mert nempasszolnak össze a fogak.Mióta megcsináltam rendesen azóta van benne kb 4000km de még jó.
sajna ha még nem láttál gyárit,akkor nehezebben......a gyári bakelitből van,a maszek meg müanyagból.......küldesz képet,vagy ha szétszeded,a gyáriba van egy kódszám.
azt miről tudom megállapítani hogy gyári-e (cserélni nem cseréltem rajta) spirál viszont igen,most kaptam 1 másik spirált és ennek (vaskosabb-kővéreb)a négyzetes rész a végén mint ami benne volt.beleteszem holnap meglátom jó-e
milyen lánckerék védő van a motorodon?mert ha nem gyári,azokkal általában gond van,mert rossz helyen vannak a furatok,amik a fogaskerekeket tartják,és feszülnek benne!egy darabig működik,lehet ugrálva,aztán szép lassan(kb pár nap,vagy hét,attól függően mennyit használod) elkopik és hiába veszel másikat,ugyan ez lesz.meglehet csinálni,hézagolgatni,meg faragni kell!tuti nem az óa a baja!
Ha az órát egy gyufaszállal megpörgeted,és nincs csillapítása a mutatónak,vagyis azonnal vissza esik,akkor szét kell szedni az órát,és a tegelytbe kell egy kis zsírt tenni a műanyag tengelytartónál,azzal javítható.
Sziasztok segítségetek szeretném kérni,ETZ 150-em Km óra mutatója ugrál-rezeg kicseréltem az órát és ez is ugyanazt produkálja spirál új,kihajtását megnéztem nem látok rajta hibát (fogak épnek látszanak) mi lehet a hiba
Sziasztok. Szerintetek egy jó állapotú karbantartott ETZ125 vagy 150 mire lehet képes? utazótempójára és végsebességére lennék kíváncsi, mert nagyon szeretnék egy 250-est, de az alföldön Bács megye környékén szinte egy sincs eladó... ami meg van az meg olyan is :(
most szeretnék venni, és az érdekelne hogy teljesítményben mennyit vesztenék egy 125-össel vagy 150-essel?
mi lehet a baj?
köszi elöre is
most szeretnék venni, és az érdekelne hogy teljesítményben mennyit vesztenék egy 125-össel vagy 150-essel?
Előre is köszönöm, Széles utat! Üdv.
ahun van bazi gépe