Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez egy Vihar kabát
Jó a Ruhád Nigger!
Jóvan akkor Bendi senemaradjon ki:
köcsög,lábas,fedő itt a fazék vételen

ez meg lemaradt a múltkori kötelező állomány gyűlési elmaradásért a Villámló Rettenet Tomnak
lehet,konkrétabban kéne fogalmaznod,akkor a válasz is pontosabb.....
kellene még mostanra se tudtuk belőni a motort ugyhogy jó lenne még egy teszt
Köszi, mindenképp megnézem!
annyit tudsz játszani az áttételen,amennyit engednek a lehetőségek.....persze akkor kell egy marék lánckerék,és mondjuk naponta kicseréled,és ugyanazon az útvonalon próbálod,és ami neked a legszimpibb,vagy a motornak,azt válaszd!de ez függ a hőmérséklettől is!hüvösben "erősebb"az MZ.
facebook:ETZ MOTORBARÁTOK.........
Sensei!
Motorozunk még Kalocsa előtt?
julius23 hétvége vmm.hu virtuális motoros magazin 24órás topic a forumok között ha kérdésed van lovas sándort kérdezd üdv dio
Sziasztok!
Tudja véletlen valaki, hogy mikor lesz a kunmadarasi 24 órás verseny, illetve hogy milyen feltétele van a nevezésnek? Valami weboldal is jó lenne, ahol el tudom olvasni a versennyel kapcsolatos infókat!
üdv
Még jó hogy semmi sem egyszerű:)
gyárilag is többféle verzió van!
Helló hát igen igazad van! mondjuk a gyári ra gondoltam! de nem tudom mennyit lehet játszani az áttételen!
facebook:etz motorbarátok
am ennek a féle bringaguminak van valami előnye hátránya?
naszééép elveszik az önbizalmam:D:D Tesóm a láncfeszitőket ne felejcsed mán el léTszi:D
Igazad van, én is meg biciklivel.
Hujajj!
csak gyalogosan láttam eddig
defektes gumival!:D:Damugy azt lehet reparálni azzal a ragasztóval amivel a gumiszalagot mütötted?
Látod Bazi ilyen az amikor van az embernek önbizalma. Má motorozott 8 métert és máris beigér neked 45 kört.
Asszem Bazi beszóltak!
45 kört kapsz Frukstrutól, Hujajj!