Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az MZ mindent visz.......
csak egy kérdés volt
"Azé kedvencem a föld mert itt él a kedvenc állatom a hörcsög"
http://napinemszar.blog.hu/201...
Ezt azé nem kelett vóna Frukstru!
az alapjárat az ennyire levan véve vagy csak nekem tünt úgy h mikor berugtam akkor éppen csak pöfögött?
Ez meg szerintem faszán néz ki:http://www.hasznaltauto.hu/galeria/1646213-4601250-31-0-0-1
Mostmár csak azt kell megtanulni, hogy mi van akkor ha nem idul be a motor.
ennyi,nekünk sem megy úgy mint 20évesen,én is versenyen is alvás után beváltottam kétszer,fasza volt el is öntötte a szar az agyamat,de jó volt tanultam belőle
Tiszaligetbe miaz a banzáj?
amikor jötté mellém?:D bocsánat csak pancsoltam:D Bazi az érzés megvan mer jó volt csak gyakorolni kell:D
Flukendroy ne légy elkeseredve,mindenki igy kezdte(vagy nem)
én sem veszek másik motort addig még Mz-vel nem megyek 45-t Kecsón,vagyis örökké maradok az Mz-nél de az a lényeg,hogy érezd jól magad rajta"VRT"l
Majd összfutnak Kohrer Csabival és gondolkoznak a lámpánál:
- a bal lábammal a kuplungot kell kinyomni?
- az egyes az felfele vagy lefele van
- vagy mivan?
Működött a motorja elment tankolni a Széchényi végére oszt ott meg nemindultbe . Felhívott hogy nemindul mire odaértem beindul .
Motor sztenderen csávó berúgja, ráül, teszi egy-be, engedi a kuplungot a hátsó kerék meg kapar. Hát bazze

Flucstraktot kiengedted a közútra? húúú bameg még jó ,hogy nem mentem ki a gyerekkel bicajozni
Na jó a kezed szépen nyútogattad
Me tiszta katrabóc vótá
Magambol indultam ki én is ledudáltalak vón ha nem a tesókám lenné.
Mikor mentem utánnad láttam, de utánna elfelejtettem mondani:
Fosfészekkel nem az út közepén kell óberkodni zéró rutinnal mert lesz egy olyan köcsög aki majd ledózerol az útrú. Szépen a szélén tessen má gyakorlatozni.
mondjuk az izzót nem néztem megh megvan e:D
no ezt is túléltem:D a pukkanásra hazafele jövet rájöttem h mi lehetett mégpedig a hátsó izzó mert a búratartócsavar kitört:D no a váltókezelést meg majd gyakorlom mert azt vettem észre h fékezek csak nem eleget és még nagyon pörög a motor mikor visszaváltok. a kipufogókönyök hollandere meg lelazul azé csöpögött belöle az olaj

amugy egész jó volt. találkoztam Gyurival is mikor jöttem el a garázsbol.
már nem tudod megnézni
Bazi!
A tavalyi időimet hol tudom megnézni, te tudod?