Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi Tomi Viharral megfigyelőként voltunk jelen,György szerelt és motorozott mi meg ittunk
a motor gyílkosok itt vannak
Sajnos azt sem tudom mi az.
helló ,sziasztok. Ti elég segítőkészek voltatok régen is amikor az mz krosszomhoz kellet segítség meg itt nagyobb élet van mind a simson fórumon. Ott is segítenek csak alig vannak. Na mindegy. Hát akkor felteszem ekérdést. Valaki csinált már Trabant Átfolyásmérőből fordulatszámmérőt? Akár simsonra akár mzre? Teszek fel róla képet is.
fasza György barát próba,el is hagyta a felét
na milyen a kipuff?
mizu van éjszakai baglyok?ugy látom mindenki most él
az van nekem itthon megszakitos lesz
Gyútás?
ja jó állapotba van holnap leadom a főtengelyt 2csapágy oszt hajrá
Jót vetté ma Bendi?
MINEK?
Mire eszembe jutott a csávó neve, vagy egy fél óráig tipródtam.
Ivvagyok mán!
BaziJoe ezt mindenképp el kell neked küldenem:
http://youtu.be/etvuc2TVYNE
Szolnoki alkohol racing vrt team valaki itt van vagy mindenki iszik,vagy inkább vedel
Sziasztok,ha esetleg érdekel valakit egy Korg pa 50sd-s szintetizátor nagyon tuti állapotú 250-es papírps MZ-re elcserélném egyeztetés után, az ára olyan 155000 ft körül van használtban és van még 4 hangfalam + keverőm is bocs az off témáért. Csak gondoltam ide is felteszem mert árulom. sosem lehet tudni helló
250ccm hez,alul és felül is jobb,és tudok olyat ami a blokkalatt megy el.kúpos könyökkel kell,vagy "gyári"val?
Mennyé Bazi, és hozd el Benditől a szupersport kipufogót meg nekem a cuccokat. Jóvan?
T.R.K.!
Inkább itt kérdezek mint a Faszbukon.
A kipufogó milyen hengerhez van méretezve, illetve olyat tudsz -e ami a blokk alatt indul el és bal oldalra jön ki.?
bazi holnap jösz Pilisvörösvárra?