Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most pedig jöjjön, amire kíváncsiak vagytok:

Úgy tom, hogy szombat 14-15 körül lesz a START.
De igazából ezt csak pletykaszinten hallottam.
Megtisztelő, hogy nálam érdeklődtök, de fogalmam sincs a többiek szervezkedéséről.

Mi setoppal vszinű, hogy szombat este nézünk le, ha egyáltalán megyünk. (szeretnénk)
Vasárnap reggel már jövünk is vissza. (meló van a 7végén... )

Asszem Lum, Tom, Kawagirl is mennek. Egyeztessetek velük!!!
Szóval gyermekeim, igyátok szavaim!
Egy Kunmadarasi szemszögéből így néz ki a dolog:

Településünk a Nagykunságban, a Hortobágy szélén található. A község létezésének első írásos emléke 1393-ból származik. Az adománylevélben Zsigmond király Madaras György jászkapitány birtokába adta a területet, akinek nevéből ered a település elnevezése. A török hódoltság alatt elpusztult a település, a megmaradt lakosok utódai csak 1711 után települtek vissza. A XVIII. és XIX. században, a redemptió során kivívott községi autonómiának is köszönhetően, folyamatosan gyarapodott a falu, növekedett a lakosság száma, új lakóházak és középületek (templom, iskola) épültek, bővült az állatállomány. A szerves fejlődés eredménye lett, hogy a település 1811-től a mezővárosok szintjére emelkedett. 1944-ben a megszálló német hadsereg egy repülőtér építését kezdete meg a falu határában, amit 1945 után a Magyar Honvédség fejezett be. 1956 után a Repülőtéren szovjet csapatok állomásoztak 1992-ig. A Képviselőtestület és személyem évekig tartó erőfeszítései eredményeképpen 2003. január 1-től a magyar állam térítésmentesen önkormányzatunk tulajdonába adta az objektumot.
Joreggelt:)
Kunmadar infok engem is erdekelnenek:)
Jó reggelt, jó szurkolást! (szegény Knézy-t idézve)

Tgyene! Kicsit több információt Kunmadárról ossz meg velünk, légy szíves.
Tudomásom szerint ti mentek.
MICSODAAAAA?!???
Szurkolni???
Még csak most készül a pálya?????

Egyébként jó reggelt!
Jó reggelt!

Gaga1984:Michelin Pilot Sport. Nagyon bejött! Bár eddig több pálya km (kb:160) van benne mint országút, de tegnap hazafelá esőben is kipróbáltam, az előző szinte slick Dunlophoz képest sokkal jobb volt, de vizes (szakadt az eső) úton talán inkább a mély hornyoknak volt nagyobb jelentősége.

Kunmadarason 24 órás verseny lesz a hétvégén, de nekem mintha a szombat rémlene mint indulási időpont, de itt a fórumon biztosan fogsz pontosabb információkat kapni a többiektől, mivel van aki indul, van aki segíteni, szurkolni megy el közülünk.
Hali!

Milyen Miskád (gumi) is van?

Kunmadarason most pénteken lesz vmi?
jó éjt
Nekem pedig elfogyott a Zlatyim, ez is "súlyos" indok, nem?

Készülvén a legközelebbi túrára, elteszem magam holnapra, jó éjt mindenkinek!
megnéztem a tárcám az én tb kártyám is kint maradt igy hát mindenkép menni kell
de v du mész ?????
OK

Rettegjetek gyerekek!
FÓKA!!

Holnap hívlak és vagy én vagy az asszony megy ki hozzád.
lépek aludni, mert holnap korán csörög a vekker... csőváz!!
Sztédzs3!

Hazaértél szerencsésen?

Bennünket Dabas alatt elkapott egy zápor

Neked, pedig még kicsit odébb van a "haza"
nnna, a nyugdíjasklub összevonta erőit..
Bator az en szivem, nem feli a ki"nt!
Aki Tomato korával élcelődk, velem gyűlik meg a baja
megtapogattam a brifkómat, és úgy tűnik, mintha egy adókártyányival vékonyabb lenne, mint szokott. gyanítom, valahol szlovákiában fújta ki a szél belőle, uh mennünk kell emberek!!!
Azért reggelig várjunk, mert a ring azért lefárasztott, de holnaptól, bárhova.

De jó volt az a "kis" túra.
nem tudok szmájlit felrakni.
csak
:):):):):)
azonnal indulhatunk
A gyanú leghalványabb jele is elég.

Mikor indulunk és hova, mert nem is biztos, hogy ott tünt el, lehet, hogy "alaposabb" keresésre van szükség.
Igaz?

Úgy válaszolj, hogy a feleségem bele-bele sandít a képernyőbe, hogy miket is írogatunk egymásnak.
helyes majors, csattogtatni rendesen!!!

tom - nem kell szégyellned a korodat, mi épp ezért tisztelünk. meg ugye más okot erre nem találunk. ne húzd fel magad, inkább nevess. az ember életének ezen szakaszában mindennél fontosabb, h emelt fővel, humorérzékkel vedd tudomásul egyéb érzékeid és képességeid hanyatlását..