Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ötszázhuszontíz hektoherz három csiliárd gigabályt rammal, tizenszáz collos monitorral...
úgyhogy vigyázzatok...
az tök jó!
hány mhz-es, mennyi megabájtaram van benne?
Sziasztok!

Végre megvan a gépem.
Igaz ritkábban leszek, mint az előző helyemen, mert itt nagyobb a nyüzsi de, néha azért felpillantok!
Az utolsó egy hét termését meg sem próbálom behozni...

Akit érdekel: nullahatharminc/ötnegyvenöt-hetvenöt-hetvennégy az új!!!
köszönöm
Túró!
Nem ismerlek, de le a kalappal, ezt a motoros nyíltnapos dolgokat jól összefoglaltad.
Erről van szó!
A legjobb az lenne, ha azok, akik 1x mennek pályára (newcomerek) a "Motoros nyílt napok IV." cikedet
kivonatolva előtte elolvasnák.
Lum!
Ha ugy gondolod megosztod velunk is?
Videó elment emailben Lumberghnek. Mivel csak a szóbanforgó 10 másodpercet vágtam meg, így a mérete megállt 1.5 megánál.
Egyébként köcc.
PIMPI!!!
Jó lesz ha lassan most már felépülsz mert megvan az 1.35-s idő stabilan. A következő cél az 1.33.
Tehát Jobbulást neked!!!. Miközben te gyógyulsz, csináltasd a motorod.
Ha nem tudjatok megoldani a videot szoljatok, adok ftp accot.
te sem biztonságosan motorozni tudattal mész már a pályára...
új motorral?

kifékezésen miért csúszott el? mert nem tapadt!
oké
milyen gumi?
mi a szent szarért mész még ott, amikor gyors vagy. az a pálya nem erre való. legyen már eszed több!
Szerencsére ennyire azért nem tragikus a helyzet!
JAJ DE SZÉP VAGYOK
ok, akkor tankkal megyek és szembe a forgalommal
ez nem papír kérdése, emberek vagyunk, tisztelet a kivételeknek!
HO HO HO HO!!
Egy kicsit nem vagyok itt és mindjárt lemaradok mindenről.
Lum..
Nem vagyok egy hekker de tudom hogy a freemail-re nagy terjedelmet nem igazán lehet küldeni....
Szerintem
Ferinek meg igaza van.........mindenki elmondta a véleményét és ennyi.......nem történt hálistennek senkinek baja...........Lehet elemezni a dolgot de mindenki levonja a saját következtetéseit.
Ha pályára mész aláírod a papirt. Ha nem írod alá nem mész fel. Evvel le is van tudva ki kinek fizet.
áááá, nem vagyok kíváncsi
jó lett a felvétel??
télleg látszik hátulról, ahogy a fézer eszi az olajat??
de biztosan. parasztoknál nem
induljon a fight

ha elbaszok valamit, nekem is az első dolgom lenne, h rendezni próbáljam valahogyan. ezek szerint ez a pályákon nem szokás??
az rád van bízva, hogy mit csinálsz..
az meg rám, hogy én hogyan reagálok erre..
tuti nem fizetnék szerintem pályán....

de erről ne nyissunk vitát
nem vicces.
jó.
túró! szerinted a baleset vicces dolog?! ha már valaki hülyeséget csinál, vállalja a felelősséget..
amúgy meg: Kaszáljon el a hóhér! Ugye milyen vicces? Ha te kaszálsz el engem és nem akarsz fizetni, háát, nem is tudom.. biztos nem hagynám annyiban..

a betétlapos téma nem véletlenül volt zárójelben, nem fejteném ki, de képben vagyok..
ha máshogy nem megy akkor cash, hitel, ledolgozod, természetben fizeted ki, mindegy, csak eljuss odáig, amíg a vétlen fél azt nem mondja: köszi öreg, rendben van a dolog
a stílus maga az ember
és még egy két hozzászóló szopizott i egy kcsit ;))