Végre megvan a gépem.
Igaz ritkábban leszek, mint az előző helyemen, mert itt nagyobb a nyüzsi de, néha azért felpillantok!
Az utolsó egy hét termését meg sem próbálom behozni...
Akit érdekel: nullahatharminc/ötnegyvenöt-hetvenöt-hetvennégy az új!!!
Túró!
Nem ismerlek, de le a kalappal, ezt a motoros nyíltnapos dolgokat jól összefoglaltad.
Erről van szó!
A legjobb az lenne, ha azok, akik 1x mennek pályára (newcomerek) a "Motoros nyílt napok IV." cikedet
kivonatolva előtte elolvasnák.
PIMPI!!!
Jó lesz ha lassan most már felépülsz mert megvan az 1.35-s idő stabilan. A következő cél az 1.33.
Tehát Jobbulást neked!!!. Miközben te gyógyulsz, csináltasd a motorod.
kifékezésen miért csúszott el? mert nem tapadt!
oké
milyen gumi?
mi a szent szarért mész még ott, amikor gyors vagy. az a pálya nem erre való. legyen már eszed több!
HO HO HO HO!!
Egy kicsit nem vagyok itt és mindjárt lemaradok mindenről. Lum..
Nem vagyok egy hekker de tudom hogy a freemail-re nagy terjedelmet nem igazán lehet küldeni.... Szerintem
Ferinek meg igaza van.........mindenki elmondta a véleményét és ennyi.......nem történt hálistennek senkinek baja...........Lehet elemezni a dolgot de mindenki levonja a saját következtetéseit.
túró! szerinted a baleset vicces dolog?! ha már valaki hülyeséget csinál, vállalja a felelősséget..
amúgy meg: Kaszáljon el a hóhér! Ugye milyen vicces? Ha te kaszálsz el engem és nem akarsz fizetni, háát, nem is tudom.. biztos nem hagynám annyiban..
a betétlapos téma nem véletlenül volt zárójelben, nem fejteném ki, de képben vagyok..
ha máshogy nem megy akkor cash, hitel, ledolgozod, természetben fizeted ki, mindegy, csak eljuss odáig, amíg a vétlen fél azt nem mondja: köszi öreg, rendben van a dolog
úgyhogy vigyázzatok...