Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali sztédzs3

Tomato és Kozmax már elindultak az M3-n hasítanak ma a reptér közepén iccakáznak
csak nehogy oda ereszkedjen egy 747-es
Estét mindenkinek!
Bocs Fóka, de tegnap már nem olvasgattam sokáig így nem tudtam válaszolni!
Kint voltunk ma egész nap a ringen. Egész jó volt. Úgy lekopott a majrécsíkom,
hogy ... de inkább mellékelek pár képet:
jó estét az egybegyűlteknek!
holnap mikor mentek le bázistrendezni ?
beszereztem némi biztonságot
Jó estét
én a múlt héten voltam madarason.
Gyenge jo volt!Van képem is egy pár:
Sok sikert a csapatnak!!!

Szombaton, vagy vasárnap megpróbálok lemenni.

Tomato, nyugtass meg, hogy nem a robogóval indunak a versenyen?
Egy kis bemelegités
Jó a monitor nagyon!!!!!!!

Olyan 9 körül indulunk a Keletitől és az M3-on megyünk Füzesabony - 33-as - 34-es Kunmadarasig - Karcag felé Kunmadaras tábla után 1-2 kilóméter múlva jobbra van a bejárat!!! Ha jól tudom
mikor indultok és merre mentek ?
Pari

milyen a monitor ?
sajna becsuszott egy sürgős elintéznivaló de hétvégén találkozunk
mehetünk együtt madarasra , egyeztetünk időpontot
most megyek veszek egy ABUS-t este leszek

Végre van megint netem és monitorom

Sztédzs3......várunk szombaton......téged is

Én ma este megyek a Kozmaxxal
szia fóka !
hiányoltunk tegnap..
megyek én is madarasra
hahó mindenkinek !
mi is megyünk szombaton remélem 3ra leérünk...úgyhogy a pályán feküdjetek keresztbe h csússzon a rajt!
Lum.köszi a kazettát,de nem merem odaadni a gyereknek hátha kairás 18as részeket vettél rá ?!

kár h nem jöttetek tegnap E ringezni tényleg jó volt leszámitva néhány labanc szupermotóst abból is a hüjébbik szakág képviselőit. a kozmax-lecsó csapatot azért képviseltük a sor4esek szineiben Karmival mig szerény személyem a V2esek 1 fős táborát erősitette..
ok, 3tól 4ig jó vagyok!!
Én olyan 3 körül megyek oda
tudok segíteni vmiben? mert most el tok szabadulni egy órácskára, ha kell pakolászni, vagy ilyesmi!!
Mégcsak annyit hozzá hogy az Édesanyám is ott született

Amúgy rögtönözve (amibe nagyon jók vagyunk) úgy döntöttünk Kozmaxxal hogy még ma este lemegyünk (én úgyse tudnék este aludni itthon az izgalomtól).

Tehát mindenkit várunk szurkolni és "segíteni" (pizza futár, sőr hűtés, lányok kerítése......stb. )
rolii - szombaton a bátyámnál építkezek, uh nem tok menni, pedig én is a rajtot néztem ki magamnak. remélem, ha a célra érkezek, akkor is lesz mit ünnepelni. legalábbis az elmúlt évek statisztikái ezt mutatják

karmi - én korán reggel megyek, de lesz előtte más programom is tiszafüreden és abádszalókon, uh én onnan fogok du átmenni madarasra.
Szombaton rajtra senki nem megy?
En megcelzom akkor hogy legyen aki drukkoljon akkoris:)
Lum!

Mikor indulnál vasárnap?
lecsó szerint - márpedig ő hiteles információforrás - 15 órára van kitűzve a rajt, de mindig van csúszás. én szombaton melózok, vasárnap fogok menni délután, hogy a célba érést lássam.