Estét mindenkinek!
Bocs Fóka, de tegnap már nem olvasgattam sokáig így nem tudtam válaszolni!
Kint voltunk ma egész nap a ringen. Egész jó volt. Úgy lekopott a majrécsíkom,
hogy ... de inkább mellékelek pár képet:
Olyan 9 körül indulunk a Keletitől és az M3-on megyünk Füzesabony - 33-as - 34-es Kunmadarasig - Karcag felé Kunmadaras tábla után 1-2 kilóméter múlva jobbra van a bejárat!!! Ha jól tudom
sajna becsuszott egy sürgős elintéznivaló de hétvégén találkozunk
mehetünk együtt madarasra , egyeztetünk időpontot
most megyek veszek egy ABUS-t este leszek
hahó mindenkinek !
mi is megyünk szombaton remélem 3ra leérünk...úgyhogy a pályán feküdjetek keresztbe h csússzon a rajt!
Lum.köszi a kazettát,de nem merem odaadni a gyereknek hátha kairás 18as részeket vettél rá ?!
kár h nem jöttetek tegnap E ringezni tényleg jó volt leszámitva néhány labanc szupermotóst abból is a hüjébbik szakág képviselőit. a kozmax-lecsó csapatot azért képviseltük a sor4esek szineiben Karmival mig szerény személyem a V2esek 1 fős táborát erősitette..
rolii - szombaton a bátyámnál építkezek, uh nem tok menni, pedig én is a rajtot néztem ki magamnak. remélem, ha a célra érkezek, akkor is lesz mit ünnepelni. legalábbis az elmúlt évek statisztikái ezt mutatják
karmi - én korán reggel megyek, de lesz előtte más programom is tiszafüreden és abádszalókon, uh én onnan fogok du átmenni madarasra.
lecsó szerint - márpedig ő hiteles információforrás - 15 órára van kitűzve a rajt, de mindig van csúszás. én szombaton melózok, vasárnap fogok menni délután, hogy a célba érést lássam.
Tomato és Kozmax már elindultak az M3-n hasítanak ma a reptér közepén iccakáznak
csak nehogy oda ereszkedjen egy 747-es