a felni kapott úgy néztem a guminak nincs baja
nyomás rendben nem ereszt
de szerintem furcsán kopik a gumi széle a majrécsik részére gondolok majd bemegyek megmutatom
ezek szerint a felnivel nem érdemes a szezonban bajlódni ?
lehet.
de a kerék tartalmaz egy felnit, meg egy gumit, melyik lett huplis
ha a gumid akkor azonnal cseréld le.
ha felni akkor nem érdemes foglalkozni vele mig jo idö van, elég nagy átfutással szokták vállalni, ha csak nem vettél észre a motor futásán valamit, és persze ha nem veszti az abroncs a levegöt
Engem 1 köcsög fiestás akkart megszopatni sztem csak veszitetek az új autóval(k-ás rendszám) ráelőztem padlógáz jah kormány rántszigálás de jött szembe a zsernyák az meg is büntizte kis retkes köcsög
ilyenkor, jobb engedni, és probáld egy legyintéssel elintézni, sajnos csak mi huzhatjuk a rövidebbet.
a tapasztalatom szerint ilyenkor még idegessebbek lesznek.
utcán sosem huzom fel a kesztyüt és probálja megállni mindenki, bár sokszor nehéz. soha ne menj bele addig mig mozgásban van a nem normálisa.
nagy fotós vagyok ám
beugrom ahogy lesz időm
Mindenki
ABUS hol a legolcsóbb ???????????????
nyomás rendben nem ereszt
de szerintem furcsán kopik a gumi széle a majrécsik részére gondolok majd bemegyek megmutatom
ezek szerint a felnivel nem érdemes a szezonban bajlódni ?
de a kerék tartalmaz egy felnit, meg egy gumit, melyik lett huplis
ha a gumid akkor azonnal cseréld le.
ha felni akkor nem érdemes foglalkozni vele mig jo idö van, elég nagy átfutással szokták vállalni, ha csak nem vettél észre a motor futásán valamit, és persze ha nem veszti az abroncs a levegöt
ma észrevettem hogy üt egy kicsit a hátsó kerék vszínű hogy a szandavári túrán szereztem egy huplit bele lehet kezdeni ezzel vmit???????????,
a tapasztalatom szerint ilyenkor még idegessebbek lesznek.
utcán sosem huzom fel a kesztyüt és probálja megállni mindenki, bár sokszor nehéz. soha ne menj bele addig mig mozgásban van a nem normálisa.
Rendszám felír és feljelent.......vagy bőgáz jobb láb kinyújt és tükröt lerúg.....
Esti kaland is megvolt...fekete avensis, 19eves atletas aranyifju, duborgo ducc ducc. 2 savvaltas egyszerre, index, tukor stb nelkul..majdnem letarolt....reflexbol dudaltam...erre elkezdett integetni es nyomott 1-2 satufeket (elottem volt)...gondoltam ebbol nemkerek, kijjebb huzodtam egy savval minekutan 2x ramrantotta a kormanyt...mindezt a vaci uton....
Holnap végre "rendőrmotorozhatok" ....meg hétvégén is, mert fel kell vezetnem a triatlonos bicajosokat ........
Végre egy igazán jó hét