Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estet

En ma nem csinaltam mast csak motoroztam, degeszrezabaltam magam tobbizben, valamint aludtam a napon:)
Tomato!!
Felvettél msn-en azthiszem!! És nem biztos, hogy elfogadtam, lehet, hogy elutasítottam, de ha igen, véletlen volt. Légyszi vegyél fel mégegyszer
estét mindenkinek!!!!!!!

hurrá tiszták lesznek a vasak

bizonyos okokbol én sem gurultam egy métert sem ha ez vigasztal valakit
köszönöm szépen igy utólag is !!
neked meg BOLDOG NÉVNAPOT!!! így utólag:)
azt hiszem ma én is motortmosok
sajnos én sem...helyette motormosás..
Jó reggelt! Remélem mindenki motorozik. Én sajnos nem:(
Jövőhéten majd bepótolom
Léptem aludni!
További jó pötyögést és meccs nézést!
amúgy én a szövegen vigyorogtam.. ottó aki müntyenbűl jött... rohadtul nem voltam/tunk münchenben..
ennyit a pontos objektiv tájékoztatásról.
szeva . terjed a hir mint a pestis...én ma láttam először.már tudom miért cinkeltek a múlt7en
Szia sztédzs3!
Jól nézel ki (meg a motorod is) a Yamaha Hírek
e havi újságában a Brnói látogatásról szóló cikknél
de lumbergnek természetesen minden jót.. nembaj majd legközelebb úgy 2 hét múlva.
jó estét mindenkinek !! hallom lemaradtam a múltheti nagy eseményről, a belekarmolok a fékbe kanyarban eseményről..
Holnap, motorozás? Valaki?
!
Remélem látszik, hogy mindjárt megpukkadok az írigységtől
én oroszlányban voltam motorral király idő volt
Estét!
Sajnos ma sem motoroztam!
Viszont voltam Mátraalján az az Nagyrédén,
ahonnan gyönyörűen lehetett látni, hogy
Gyöngyöstarjánt és környékét hogyan öntik
nyakon odaföntről.
Remélem nem motorozott arra senki abban
az itéletidőben.
Amúgy itt is dörög de itt csak kicsit esett az eső.
májerek mi van ??????????????
Sziasztok!

Lum: Sajnálom, hogy buktáztál.......jobbulást neked és a vasnak.

A RIGekről: Én voltam az e-rigen és a h-ringen eddig. Mindkét helyen aláíratták velem a papírost ami tartalmazza a felelősségemet stb. Azt viszont sehol nem mondták el, hogy mit jelent a sárga a piros zászló. Azt sem mondták, hogy a bukótérben nem lehet megállni vagy ott visszafelé haladni......persze ez logikusnak tűnik, de mégsem gondoltam rá mikor haverom elég nagyot taknyolt és én megálltam mellette a bukótérban, aztán mivel másfeé onnét kihaladni nem tudtam visszafordultam és a pályára felmentem.....nah ekkor megtudtam pl: a piros zászló jelentését.

Szóval jó lenne, ha ednának a kis hülye felelősséges papír mellé egy tájékoztatót, mert ha a kis hülye parasztgyerek aki még életében nem volt pályán felmegy talán így nem okozna gondot.

Az előzésekről annyit, hogy nekem is szúrtak be olyanokat, hogy majd leugrottam a motorról. Az ívlezárásos dolgot nem értem. Én ugyanazon a jó íven próbálok meg közlekedni mint bárki más.....lehet, hogy lassabban megyek, mert még nem jutottam el arra a szintre, hogy ott nagyobb sebességgel haladjak és nem merem még a mocit lejjeb dönteni, DE NEKEM IS AZ A MEGFELELŐ ÍV és ha nem azon haladnék akkor kisodródnék vagy buknék.
Reggelt

Kawabeb: szepmasina grat:)

Mivel ilyen szep reggel van nekiallok vegigmerni a Viffert multimerrel...
Jaja.
Megyeget, jó kis vadállat!
Ma mentem a motorommal
Hááát, kicsit furcsa, de KURVA JÓÓÓÓ ÉRZÉÉÉS

1-esben meg 2-esben elég magasan pörög, ezt figyeltem, de 3-asban meg 4-esben tök jó hangja van a mocinak, 40-50es sebességnél Nem erőlködik

Szóval, király vok

Motochris: köszi, hogy elkísértél
erre a piszkos nagy punnyadásra, ami délutántool itt megy, biztos mindenki motorozik
mire?:)