Én úgy tudom hoy 14-kor van a rajt (de lehet hogy nem) szombaton .....és értelem szerűen 24 óra múlva meg leintik.
Lehet hogy csak benézek ma a YW-be, dee csak du.-n
idézném egy másik bölcsességedet - "A nap felkel, a f... fel..."
ebben az esetben nem várható el, h elégséges vér jusson az agyadba, uh nincs gond. "korodra való tekintettel" még örülj, h vannak ilyen problémáid..
TOMATO!!!
nem tudom, h mikor megyek/megyünk, azért kértem már HÁROMSZOR, h valaki írja már meg, h mi mikor lesz, mikor kezdődik a futam, mikor érdemes menni, etc.. megtennéd?
Bevallom, én még nem rég keltem fel, egetrengető bölcsességeim, is még félálomban születtek.
Így visszaolvasva, őket tényleg elég sületlenek, koromra (mint a kéményseprőnek) való tekintettel nézzétek el nekem.
Tgyene: nagyon haragszom. Legközelebb a ringen, lehet, hogy nem is engedem, hogy az időmet mérjétek
Jó reggelt!!!
A ringezőknek jó körözést ....én sajnos dolgozok látástól mikulásig mert pénteken utazunk Madarasra
Addig le kell adnom jónéhány táblázatot. Hogy Ki Kivel Mikor Hogyan....stb.
Lum... mikor jöttök??
Húúú ez nem semmi bölcsesség volt...
Kb ilyesmit is mondhattál volna: A teát kavarással lehet kavarni, vagy a kenyeret vágással lehet vágni, de hogy a témánál maradjunk: a motort tankolással lehet tankolni...
"a fóbiát csak annak legyőzésével lehet legyőzni"... khmm, ezt megfogalmaztad, karmi
nincs időm rá ma, az baj
igen, a vasat elhoztam, köszi srácok még1szer!!!
viszont hétvégén akkor hogy lesz a program? megírhatnák az illetékesek, mert az asszonyt is úgy kell szervezni, h legyen programja akkorra, amikor én megyek maradasra.
holnap van E-ring már vunk rajtad kivül 2en..de lehet hogy 3an is.szokásos időpont 6-8 este..
mindenkinek jó estét amúgy. bár mindenki mély apátiába merült.
Amúgy foggalmam sincs miről beszélsz
Az asztalomono van:) Ma megcsinalom:)
Nev: barmi lehet (hostnev ha igy mond vkinek vmit)
Remélem nem marad annyiban, mint a Műmájeres póló...
De milyen gép név kell neked???
Amig beerek talaljatok ki mi legyen a gep neve... (nem a cime hogy www.mumajer.hu v vmi, hanem a neve)
Lehet hogy csak benézek ma a YW-be, dee csak du.-n
idézném egy másik bölcsességedet - "A nap felkel, a f... fel..."
ebben az esetben nem várható el, h elégséges vér jusson az agyadba, uh nincs gond. "korodra való tekintettel" még örülj, h vannak ilyen problémáid..
TOMATO!!!
nem tudom, h mikor megyek/megyünk, azért kértem már HÁROMSZOR, h valaki írja már meg, h mi mikor lesz, mikor kezdődik a futam, mikor érdemes menni, etc.. megtennéd?
más jön be vki ma de a yw-be? én beugrom. he?
Bevallom, én még nem rég keltem fel, egetrengető bölcsességeim, is még félálomban születtek.
Így visszaolvasva, őket tényleg elég sületlenek, koromra (mint a kéményseprőnek) való tekintettel nézzétek el nekem.
Tgyene: nagyon haragszom. Legközelebb a ringen, lehet, hogy nem is engedem, hogy az időmet mérjétek
A ringezőknek jó körözést ....én sajnos dolgozok látástól mikulásig mert pénteken utazunk Madarasra
Addig le kell adnom jónéhány táblázatot. Hogy Ki Kivel Mikor Hogyan....stb.
Lum... mikor jöttök??
Kb ilyesmit is mondhattál volna: A teát kavarással lehet kavarni, vagy a kenyeret vágással lehet vágni, de hogy a témánál maradjunk: a motort tankolással lehet tankolni...
REMÉLEM NINCS HARAG a beszólásért!!!
nincs időm rá ma, az baj
igen, a vasat elhoztam, köszi srácok még1szer!!!
viszont hétvégén akkor hogy lesz a program? megírhatnák az illetékesek, mert az asszonyt is úgy kell szervezni, h legyen programja akkorra, amikor én megyek maradasra.
Elhoztad a motorod?
Azt tudod, hogy a fóbiát csak annak legyőzésével lehet legyőzni.
Miért problémás a reggel?
A nap felkel, a f... fel...!
Jó nektek, hogy csak 1 reggel gázos...
Nekem minden reggel problémás.
én ma nem megyek ringre, nektek jó körözgetést tudjátok, félek a kanyaroktól..
Akkor holnap a szokásos helyen és időben!
Megyek én is a ringre. ki szeretném próbálni az új gumikat.
Köszönet Lecsónak, Kozmaxnak, és a YW-ös társaságnak!!!
Segítettek a motor dönthetőségének javításában: itt egy kis reszelés, ott egy kis vágás, amott meg keményítés.
holnap van E-ring már vunk rajtad kivül 2en..de lehet hogy 3an is.szokásos időpont 6-8 este..
mindenkinek jó estét amúgy. bár mindenki mély apátiába merült.