Miből áll egy ilyen "tárhely" a neten és hány képet lehet felrakni mekkora felbontásba.
Mert ha megtudod csinálni akkor lehetne egy weblapunk és adok neked képeket (már ami megmaradt a múltkori vincseszter elfüstölésből )
Ja!
Még mielőtt nem beszélünk többet:
Nem tudtok sisakkamera beszerzési lehetőséget?
Valami olyasmire gondoltam, ami a meglévő kamerához csatlakoztatható tyúkbéllel és a sisakra lehet rögzíteni.
Találtam a neten "Toni Hók" nevével védett sisakkamerát, de az valami elemes memóriára rögzitős izé. (max 30 perc 640*480-ban)
LUM!
Balatonátkelés csak motorral!!!!
A kerékben lévő levegő úgy is fent tart nem???
Egyébként én nem megyek. Nem vagyok sportmájer tag...
Kunmadaras:
Nem tudunk pénteken lemenni, mert 7végén jön a lépcső man.
Úgy tervezzük, hogy szombat este lenézünk és vasárnap reggel tépünk is vissza.
Ha gondolod, mehetünk együtt!
Csak össze kell beszélni!
Ugyan Te vagy az egyetlen, aki visszaigazolta, hogy mentve az új számom, azért ide írom még1x: 30/545-7574
na volt tegnap ez a köcsög autós sztori....na ma reggel fölkeltem, és eszembe jutott h kell 2 gyertya....akkor zuhizás öltözködés stb indulás a motorlineba....jó fasza kis 70es supermotoval tolom, oda érek semmi nem volt,megveszem ami kell,indulok haza....van 1 lámpa,ahol sok sok autó áll,elől áll 1 régi(körlámpás) 525 tds bmw,kigyúrt f*szkalap csücsül benne,elé mentem és elkezd ordibálni h takarodjak onnan,visszamentem mellé mondom mit akarsz? erre ő elkezdett janizni hogy ne álljál elém bmeg mert a héten már 2 motorost ütöttem így el mert nem tudtak elindulni. mondom ha nem lennél ekkora f*sz akkor talán nem néznének le,mit vagy ilyen ellenszenves velünk szemben? és akkor már zöld volt a lámpa,mindenki dudált neki én meg szakadtam és mondtam,na mi van nem megy az elindulás? és még mindig én voltam a gyorsabb és előbb indultam szaros köcsögök
Miből áll egy ilyen "tárhely" a neten és hány képet lehet felrakni mekkora felbontásba.
Mert ha megtudod csinálni akkor lehetne egy weblapunk és adok neked képeket (már ami megmaradt a múltkori vincseszter elfüstölésből )
Még mielőtt nem beszélünk többet:
Nem tudtok sisakkamera beszerzési lehetőséget?
Valami olyasmire gondoltam, ami a meglévő kamerához csatlakoztatható tyúkbéllel és a sisakra lehet rögzíteni.
Találtam a neten "Toni Hók" nevével védett sisakkamerát, de az valami elemes memóriára rögzitős izé. (max 30 perc 640*480-ban)
Végül is csak 1 csirkés vagy
Többet engem nem látsz, nem hallassz stb,stb...
Megsértődtem, meg minden...
Úszni meg csak a víz alat tudok (búvárkodni) mert ott nem érzem a súlyom
Balatonátkelés csak motorral!!!!
A kerékben lévő levegő úgy is fent tart nem???
Egyébként én nem megyek. Nem vagyok sportmájer tag...
Kunmadaras:
Nem tudunk pénteken lemenni, mert 7végén jön a lépcső man.
Úgy tervezzük, hogy szombat este lenézünk és vasárnap reggel tépünk is vissza.
Ha gondolod, mehetünk együtt!
Csak össze kell beszélni!
Ugyan Te vagy az egyetlen, aki visszaigazolta, hogy mentve az új számom, azért ide írom még1x: 30/545-7574
balatonátúszás 22-én???
kozmax, lecsó - du f6felé tok menni a vasért!
Voltam 2 orat ugyfelnel aztan kirohadt a vas...azota nezek ki butan a fejembol..es az MSN is szorakozik
Elöl Conti, hátul Dunlop. Asszem, de nem nagyon néztem.
Még be kell járatni, hazafelé csak a közepét koptattam.
Előttem autó satufék, én is fékezek, erre egy úthibán átmentem repcsibe. Még szerencse, hogy lassan szoktam menni bazi nagy követési távolsággal.
A tükörlerúgás, ablakbetörés lenne jó, de a Te rendszámod is ott van a motoron!
Kozmax-szal értek egyet, menjen a fenébe, érd be egy sisakon belüli "dögölj meg"-gel.
manok teszteltek"
milyen allat az a stunt-mano"?
Jócccccakát