holnap van E-ring már vunk rajtad kivül 2en..de lehet hogy 3an is.szokásos időpont 6-8 este..
mindenkinek jó estét amúgy. bár mindenki mély apátiába merült.
Motoroztam ma a szolgálati Yamaha XJ 900-al 150 km-t....... , hát elég fura volt, mert a futómű az = rugólábseriffel, a fék a legalján fog és nem is olyan nagyon, a gyorsulás az nem rossz, de jónak sem nevezném. A hátsó gumi 150-es, jól dönthető, kopott is a csizmám koptatója rendesen. Induláskor majdnem felmásztam a rendőrség kapujára a fék miatt. Az R1-en 1 ujjam súlyát is elég ráhelyezni és már erősen fog itt meg rányúltam 2 újjal és csak nem fogott......később rájöttem, hogy 4 újjal erősen kell húzni és akkor ér valamit. Ja és kardánhajtásos....érdekes ez is....... Hazafelé az R1-et valami Isteni csodának éreztem, picinek erősnek és iszonyatosan jó fékkel felszereltnek, dehát végül is ez így is van!
Mint írtam "két rossz ötlet" , valóban a kozmax tanácsa a tuti...., de egy haver leütötte egyszer a vele szarakodónak a tükrét ......csakhát szerencse is kell hozzá.
Bőven jó lesz.....a képeket gondolom letudod butítani .....
jó lenne ...példáúl TAGOK meg ilyenek .....persze Pimpivel aki volt az első
A név az eredeti lenne jó.
Ami képet tudok azt felírom CD-re vagy DVD-re és oda adom neked.......de nem ám visszaélni vele
Attol fugg mit szeretnenk....
Tarhely..kezdetnek olyan 20-25gigat tudok csinalni..
Felbontas tokmind1, kerdes hogy milyen funckionalitas kell, sima egyszeru kepgalleria, v komplett portal..
ha kitalaljuk hogy mi kell akkor par napon belul osszedobom...( a desginert nem vallalok felelosseget;) )
holnap van E-ring már vunk rajtad kivül 2en..de lehet hogy 3an is.szokásos időpont 6-8 este..
mindenkinek jó estét amúgy. bár mindenki mély apátiába merült.