Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ezt te irtad? Mik vannak?
Köszi. Már nyomtatom is .
www.motorinfo.hu/newsarchiv.ph...

motoros nyílt napok sorozat
Hol lehet elolvasni?
Elküldtem újra másik emailről....
buzikról is van cikkem, abban főszereplő vagy. meg LX is!
meg tejtermékekről is, abban én!
a pályázásost!

alapmű! :o))
a buzi tejtermékekről szólót
Milyencikkedet ? :)
nem jött meg, valami nem stimmel. próbáld még1szer pls! lumbergh@freemail.hu
Az elozo embernek kell vigyaznia es altalaban vigyaz is. Nem akarok itt bekavarni nektek es szitani az indulatokat (remelem nem is teszem), viszont sok palyanapon ott vagyok (meg ha nem is megyek mindig), es nagyon hianyolom az alap szintu informacio kozlest a kint levok szamara arrol hogyan viselkedjenek palyan.

Enismerosoknek aki eloszor megy a palyan elmondom mire vigyazzon. Nekem is elmondtak es sokat segitett abban hogy ne zuzzam le magam vagy mast.

Es mondom a tempo az relativ. Barki lehet picsa lassu megfelelo motorosok kozott.
Ez nagyon derek, enis valahogy igy gondolkodom. Ha atom fassagot csinalok es kart okozok valakinek, probalnek modot talalni hogy lehetoleg csokkentsem a kart. De okozhatsz kart ugy hogy nem csinaltal fassagot (legalabbis szerinted, vagy tenyleg nem, esetleg vitas hogy ki hibazott) es akkor mit csinalsz?
Betetlap nem rossz, de akko biztositasi csalni kell. A biztositasok a palyan nem ervenyesek. Nem hiaba szedegetik le az emberek a rendszamokat (vagy ragasztjak): arra az esetre ha a biztositokjarnak ki fotozni.....
Szerintem túlszínezzük ezt a dolgot.
Két részre osztanám a népet pályázás szempontjából:
- kezdő, aki azért megy, hogy gyakoroljon és több esélye legyen a közúti helyzetek túlélésére,
- jók/profik, akik rákattantak az ízére és vagy versenyből vagy "függőségből" járnak ki.

A kezdőktől szerintem NEM VÁRHATÓ el , hogy mindenkire odafigyelve "okosan" körözzön, van annak elég baja a pályával. A haladónak kell a kezdőre vigyáznia!
Szerintem!
biztos olvastad a cikkeimet
gyere a ringre kaszálj el plííz!
kellene egy. :o)))
Miert ne mehetnel fel? Csupan esszel kell menni ha lassan mesz. Foleg mert ha tenyleg lassan mesz, akkor nagyon gyakran konfliktus helyzetben motorozol, mert elozgetnek. Felmesz, tukrot elfelejted, iveket nem zarod teljesen le, nem valtoztatsz hirtelen ivet, nem engedsz el senkit latvanyosan ha eszreveszed, probalsz kiszamithato maradni. Igy a legbiztonsagosabb enis ezt csinaltam az elso palyanapjaimon.
Tomegben amugy sem lehet rekord idot menni. Max gyakorolni. Mindenki ment lassan, en nem a lassusag ellen beszelek, foleg mert ez relativ. Hanem aki az adott mezonyben lassunak erzi magat az ne zarogassa le az iveket. Ennyi.
balagee:

Ertem, en aki kb a 900rres srac szintje alatt vagyok, felejtsem el hogy felmegyek a ringre (es netan tanulok/javulok), ugye?
ha én elkaszálok valakit, biztos rendezem a kárát és ezt viszont is elvárom..
(ha más nem betétlappal..)
Elküldtem.
De gyorsan elfelejti mindenki az első köreit a xxxringen! Jól értem, nem menjen fel egy kezdő a pályára?
Mindenki 1:15-ös Ering és 2:15-ös Hringes idővel kezdett???

Engem is bánt, ha kerülgetni kell a másikat, de nem válok idegbeteggé, és nem ilyenkor próbálok rekord időket menni.
Ha elkaszal valaki a palyan max arra szamithatsz hogy bocsanatot ker. Senkitol ne var hogy barmit is rendezni fog. A palyara azert megy fel az emberek java resze hogy allat modon menjen rajta, es ebben benne van a kisebb nagyobb csuszkalas. Gyorsan kell menni, akkor kevesebb a veszelyes szitu is.
Helo! Mi ez a veszélyeztetős téma? Tegnap beszéltem Parival, elmesélte az esetet, nem emlékszem, hogy az elbeszélésében szó lett volna erről. Sajnálom az esést Lum, sajna tisztában vagyok az alkatrészárakkal.. Szerintem köztünk amatőrök közt Lum motorozik a legklafábban, és remélem nem változik meg a stílusa a crash miatt sem, csak majd legközelebb máshol vagy máshogy próbál meg előzni.. Egy motorversenyen előfordulhat, hogy egy versenyző a saját hibájából esik és magával sodor más versenyzőket is. Ez benne van a pakliban. Rossi sem esett neki az őt kiütő versenyzőnek, pénzbüntetéssel vagy eltiltással sem büntetik az illetőt. Ha valaki elkaszálna a pályán, biztos idegbeteg lennék, de ha korrektül rendeződik az ügy, akkor nem lenne miért haragudnom rá. Amikor befizetsz egy versenypályára, akkor ezzel is számolnod kell.. szerintem..
A belso ivet lezaro turatempoban palyazo embereket enis picsan tudnam rugdosni. No problem ha lassan megy (lassan legyen mondjuk ez: minden korben megelozi 2-3 motor), de hagyjon helyet kivul is meg belul is es akkor nem lesz gond. Szeles az a kurva beton (meg talan az ering is) Sajna belul en ezek miatt mar sosem merek elozni :( Kivul meg szopas mert ha elesik az egyen (barmikr elofordulhat) akkor erointo iranyban kiszall es elkaszal. Marad a kifekezes... :)
ne menjünk bele, leírtam, amit gondoltam. kérlek küldd a lumbergh@freemail.hu-ra a videót. előre is köszönöm.