na szép estét. voltam ma is, azt hiszem, egyedüliként mondhatom el magaról, h jelen voltam a verseny előtt ás után is, de a 24 órűból egy szekundumot sem sikerült ott töltenem.. 10 perccel lekéstem a végét..
nos, a helyzet, tuti, h összetett 4. a csapat, és kategóriaelső hát, amiket meséltek nekem, plusza mit láttam a motoron - zúzva itt-ott, repedt hengerfej, stb, hát igen, le a kalappal a brigád előtt. kozmax ruhája meg mint egy búvárruha szerencsétlen kimenetelű cápatámadás után a sisak elrepedve, lezúzva mindenhol szóval nem 1szerű bukta lehetett. de a többi pilóta is oda-odatette a gépet
na szóval mindenki okés, tomato már nyitogatta ismét a söröket, uh ő is jól van úgy néz ki
én mivel lekéstem a lényeget, hazafelé asszonkával benéztem egerbe, és zsálmányoltam 3 lityi egri leánykát, uh most azt töltögetem éppen
akkor pontositanék, most beszéltem a tomatóval !!!
az eredmény abszolút kategória 4!!!!!! helyezés és M1 , M2 ben 1 !!!!!
óriási teljesitmény főleg mert 3 an csnálták végig. loyd,ádám,kisfrecska és éjjel ua azt időket menték mint nappal !!!
nos, a helyzet, tuti, h összetett 4. a csapat, és kategóriaelső hát, amiket meséltek nekem, plusza mit láttam a motoron - zúzva itt-ott, repedt hengerfej, stb, hát igen, le a kalappal a brigád előtt. kozmax ruhája meg mint egy búvárruha szerencsétlen kimenetelű cápatámadás után a sisak elrepedve, lezúzva mindenhol szóval nem 1szerű bukta lehetett. de a többi pilóta is oda-odatette a gépet
na szóval mindenki okés, tomato már nyitogatta ismét a söröket, uh ő is jól van úgy néz ki
én mivel lekéstem a lényeget, hazafelé asszonkával benéztem egerbe, és zsálmányoltam 3 lityi egri leánykát, uh most azt töltögetem éppen
Gyorsan átolvastam a két nap termést, és rögtön lefagyott az arcomról a mosoly, de már megnyugodtam.
Kozmax: jobbulást. Sajnálom ami Veled történt.
Gratula az egész csapatnak, minden segítőnek és szurkolónak! Nagyon szép eredményt értetek el.
jó éjt mindenkinek
Tisztelt Kawabéb!
Nincs nekem nagyon "Hondás" fórumom, "csak" CBF-es van. Olasz, meg francia
Písz!
akkor pontositanék, most beszéltem a tomatóval !!!
az eredmény abszolút kategória 4!!!!!! helyezés és M1 , M2 ben 1 !!!!!
óriási teljesitmény főleg mert 3 an csnálták végig. loyd,ádám,kisfrecska és éjjel ua azt időket menték mint nappal !!!
Tomato, ja tudom, akinek a kezében mindig volt egy doboz sör
Ezzel együtt nagyon sokat segített a csapatnak, úgyhogy neki is része van a sikerben
Jaja telefonba ugy mondta hogy "nemis otodikek hanem negyedikek"
Szal nemtom...veralkoholszint?:)
Hálistennek Kozmax is jól van, ez a lényeg
Kemény fából faragták az "öreget" (Kozmax: ez bók akar lenni!)
Osszetett 4. Kategoria 1.
Kozmax meg setalgat d erzi minden tagjat
Szoval respect a fiuknak :)
Abszolut 5. hely, kéthengeresek közt első lett a csapat.
A körülmények ismeretében, ez minden várakozásomat felülmúló siker!
Csak gratulálni tudok a csapatnak!!!
Hahóóóóó...valaki.....
Pari jelentkezz!!!
Embernek, gépnek drukkolunk!!!