Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaajj, ugyan mááár. Mivel? Meg egyébként is, totál ki volt számolva az időm. Abban a nyomott áruházban is kerestem azt a két másik dolgot, amiért odamentem, egyik sem volt.
Nem fogok bevásárolni, inkább mindent megtermelek magamnak.
téged begyömöszölt volna

Ki kellett volna bélelned a dobozt...
Eddig is utáltam a sört, ezután még inkább
Faszt 200. Ez a szép, hogy ha 30-cal zötyögtem volna végig a Szentendrein, akkor is szarrá ment volna minden a dobozban... magyarázzam ezt faternak, aki Volvo-val jár...
kellett neked 2kilóval menni majd meglátod az RXet és elámulsz
Ahova mentem volna, ha éppen nem haverommal motorozunk, és mozizunk. Persze nem egy időben.
Ja, tegnap megfogadtam valamit: soah többé nem fogadok szót anyáméknak, ha arra kérnek, hogy ugyan hozzak már egy doboz Coronita sört a Cora-ból motorral, a hátsó dobozban persze. Nos, a 6 üvegből végül is 4 hazaérkezett, és a dobozból már kezd kimenni a sörszag...
Igazából én voltam az állat, hogy ilyen idióta ötletnek bedőltem. Mindegy, a film és az éjszakai városi kör jó volt.
Na, ja... ott is tudok pancsolni....
öcsikém tegnap fogta magát, éjfél előtt egy órával elindult a Velencei-tóhoz fürdeni...
A haverjaival ment.... Én meg itthon maradtam
bányató is megteszi... azééé legyen má" fílingje
Oké.. mindenkinek van ma valami gondja
Vegyünk közösen telket, és csináltassunk egy medencét, és a kapura kiírjuk, hogy:

Műmájer Beach - csak tagoknak...
a medence nem az én udvaromon van sajnos
nálunk meg amennyire kinyitom a melegviz csapot
Nálam a lakásban van eleve 30 fok...
26 C -os a víz
látom az XT-sek begerjedtek
nálunk már 30 fokor
idén először merészkedtem a vizbe eddig csak a gyerekek fürödtek
de igazán jól esett
neved hiven látom elemedben voltál
estét

mai egész napos tevékenység után egy kis lazítás kertészkedés volt
estét mindenkinek!!!

pohi elnézésedet kérem, de teljessen kiment a fejemböl hétföre irtam a telefonomba emlékeztetöt, igy akkor fogom potolni

pimpijobbulást kivánok!! remélem a motorozást nem fogod feladni
nah majd jövő 7en vagy utánin megcsodálhatod a paripát...majd megnézzük KawaHondabéb motorját 1ik délután
220 felett ez sem megy már...
Majd akkor megyek én is terepen.
az úgy nem fer h te motorral én cangával mert 40es tempót tudom csak tartani
Jaaa... télleg.
ha lenne jogsim...de nincs