Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megis találta
és mág kaja is lett volna neki böven
szegény foka folyamatossan a vizet kereste
Látom mindenki jól érezte magát a mai motorozáson a csorbatóhoz! Hát én is megnéztem volna, majd legközelebb.
bizony hogy jol volt
néhány emlék a csorbatótól..
Hello!!
Bizonyára kicsit későn válaszolok, mert mivel apuék hétvégén elvoltak külföldön + talán veled is motorozni, ezért én nem tudtam feljönni addig netre. Telós internetünk van!! úúú, mi lenne ha nem ilyen lenne....?
úgyse tanulnék ahogy most tanulok vagyis rossz lenne a tanulmányi eredményem, egász nap az interneten lógnék
Ja és valóban összejön itt a sok marhaság, de hát ezért van a jó társaság. nem??
A ,,buli" tényleg jó volt kedden, pont én beszélek aki alig fél órát voltam kinn?? És a lapcsányka-tócsni-vagy ki ahogy nevezi is fincsi volt, hát igen az én apum csinálta, akkor csak finom lehet
köszi fiúk . állati jó volt..
nem a Besztercebányát és Körmöcbányát összekötö utrol van szo? ott még nem voltam, csak hallottam rola.

szlovákiában az igazi hely az Pezinoknál van képzeld el a kanyarok be vannak számozva, igy sokkal könnyebb memorizálni jaa, és az aszfalt H-ring minöségü
igaz az neked egy kicsit messzebb van ugyanis Pozsonytol északra kb. 20kilométer
ESTÉT
nagyon jot gurultunk ma!!!!!!!! nekem 570 lett a vége

bár szerintem lecsot nem tudja senki überelni a mai nap délben erdélyböl indult és Zolyomban találkoztunk vele

és ami lényeges volt nem volt csak 25fok
Hazaértem
Nagyon jó volt
Sziasztok, nagyon jót motoroztam ma !!!

Parassai határtól kb. 120 km.-re van egy "motoros paradicsom" olyasmi mint a mátra csak sokkal hosszabb és szélesebb az út, bár az aszfalt kicsit csúszósabb. Ettől függetlenül egy Hayabusás úgy döntött a kanyarban, hogy az utas is térdelt....... .....ha nem látom nem hiszem el. Egy sp2-vel meg a merev lábtartóval a srás már térdelés után a lábtatón csúszott keresztben a kanyarban, de nyomta és nyomta tovább.

Szóval jó volt .
oks,köcce,csak aszittem hogy az ex enyémet vetted meg
Nem. UBP-vel kezdődik....
Mekkora itt a pezsgés, gecóóó
Aki most is épp motorozik, az jól teszi egyébként! Én is mennék...
Kawagirl,a cbr-ed rendszáma véletlenül nem ubg371?
Sziasztok!

Van itt valaki?
reggelt!!!!!!!!!!!

nem tudsz aludni?????????,
Jó reggelt !!!!!!!!!
1 MSN címmel megdobhatnál ha van...vagy fölvehetnél
Ha nekik ez annyira fontos, majd az erkélyen, vagy ahol akarják megtermesztik. Vagy beülnek az igen kényelmetlen és egyébként is jajjajj Volvo S80-ba, és legurulnak ŐK a Cora-ig,

Ma is néztem a Simpson családot!
IMÁDOM Akkorákat röhögtem, hogy nem kaptam levegőt. Minden hétvégén déltől egyig a Viasaton! Nézzétek! Jobb mint a szószpark.
pók utcai lakótelep akkor ellesz borítva árpával meg búzával hogy lehessen szüleidnek finom sör?
De akkor neki is sörszaga lett volna elég durván.